Cancan ultimă oră

Claudia Pătrășcanu renunță la tot pentru copiii ei! Ce se întâmplă cu procesul pentru custodia băieților ,,Gabi e schimbător”

Publicat: 02 oct. 2021
Claudia Pătrășcanu varsta
Claudia Pătrășcanu renunță la tot pentru copiii ei

Claudia Pătrășcanu este dispusă să renunțe la orice pentru custodia copiilor ei! Artista a  mărturisit, de asemenea, că Gabi Bădălău se lasă influențat foarte mult de iubita lui Bianca Drăgușanu.

Claudia Pătrășcanu a dezvăluit în emisiunea lui Dan Capatos că milionarul este foarte schimbător în ceea ce privește procesul pentru custodia copiilr. De asemenea, se zvonește că acesta a refuzat să îi ofere cântăreței 3.000 de euro pensie alimentară pentru cei doi băieți.

„Gabi e schimbător, el joacă niște roluri. Vreau să terminăm odată, au crescut copiii și noi stam prin divorțuri. La un moment ei o să ne judece pentru ce facem acum. Sunt dispusă să renunț și la pensia copiilor. Renunț la partaj, la tot. Gabi este pe un drum rătăcit. E influențat. Această situație în care mă aflu de doi ani pe mine m-a maturizat. L-am întrebat: de ce? La mine nu există ambiții. (…) Avem drumurile separate, vizibil, nu știu ce se întâmplă în familia lor, cum nici ei nu știu ce se întâmplă în familia mea. Nu-mi dau cu presupusul, pe mine nu m-ar putea influența nimeni niciodată, eu fac ceea ce simt eu. Această pensie a fost când noi am ajuns la mediatori, nu s-a acceptat. Vreau ca cei doi copii să rămână la mine, el să vină să îi viziteze când vrea”, a declarat Claudia Pătrășcanu.

Claudia sune că Gabi Bădălău este cel care vrea să prelungeească acest divorț  cât mai mult timp, chair încă doi ani.

 „Eu încă de la început mi-am dorit să rămânem într-o relație normală pentru cei doi copii, îmi doresc în continuare, nu mă dezic de dorințele mele, doar că fiecare face cât poate, nu judec pe nimeni, îmi accept viața așa cum este și consider că așa devin și mai puternică și mai realistă.Nu neapărat (nr. n-am ajuns la un acord), suntem în același divorț în instanță, îmi doresc să ajungem pe o linie de plutire. Vreau să ies din acest divorț, dar nu știu când se va întâmpla. Aștept să văd ce decizie ia instanța”, a mai adăugat artista.

Adauga un comentariu