Sport

Claudiu Niculescu, dorit înapoi de echipa din România pentru care a scris istorie!

Publicat: 05 nov. 2019

Claudiu Niculescu nu duce lipsă de oferte după despărțirea de formația din liga secundă din Arabia Saudită, Al Taee. ProSport a aflat că fostul atacant al Universității Craiova și al lui Dinamo este dorit de FC Voluntari. Situația lui Cristiano Bergodi este din ce în ce mai clară, iar după înfrângerea și cu FC Botoșani, scor 1-2, oficialii ilfovenilor sunt convinși că antrenorul italian nu mai poate să redreseze corabia.

Demiterea italianului nu se poate face acum din cauza unei clauze stipulate în contract. În cazul în care este demis, Cristiano Bergodi trebuie să primească din partea conducerii 150.000 de euro, iar șefii nu doresc să îi achite acești bani. Însă, dacă în iarnă FC Voluntari se află pe locul 13 sau 14, atunci angajamentul se poate rupe fără nicio despăgubire.
Șefii de la FC Voluntari așteaptă pauza din iarnă, iar primarul Florentin Pandele îl dorește din nou la echipa sa pe Claudiu Niculescu, omul care a câștigat cu gruparea ilfovenilor Cupa României și Supercupaloading...

Adauga un comentariu