Sport

Claudiu Niculescu prezentat în mod oficial la Poli Iași

Publicat: 07 iun. 2022
_____ Vizualizări 6 Comentarii
Claudiu Niculescu prezentat în mod oficial la Poli Iași
Claudiu Niculescu prezentat în mod oficial la Poli Iași

Poli Iași are un nou antrenor în persoana fostului jucător, Claudiu Niculescu. Într-un mesaj publicat pe pagina oficială a echipei din Copou, i se urează mult succes în sezonul următor al Ligii a II-a:

De trei ori campion al țării, câștigător a trei Cupe ale României, al unei Supercupe și de două ori golgeterul primei ligi ca jucător, câștigătorul Cupei și Supercupei ca antrenor, Claudiu este, începând de astăzi, noul antrenor principal al Politehnicii Iași. Mult succes în Copou, Claudiu Niculescu! se arată pe pagina oficială

Comentarii
  • Cred ca Florin ar fi trebuit sa nu se bage in aceasta fotografie, nu e cunoscut si nu da bine.

    Credibilitatea domnului Sfaiter este inmiit mai mare ca cea a lui Florin.

    Si inca ceva credibilitatea domnului Sfaiter este in acest moment credibilitatea echipei Poli Iasi.

    Vedeti ce zic toti oamenii, jucatorii, antrenorul venit……am venit, deoarece este domnul Sfaiter aici si prezinta foarte multa seriozitate, credibilitate.

    Nu o zic cu rautate, dar consider ca asa ar fi mai ok pe viitor.

    Bafta Poli Iasi !

  • Dacă nu se pierdea un an cu tentativa de antrenor de departe cel mai slab din istoria Iasului enache,azi vorbeam cu totul altfel despre echipa. Oricum succes lui Niculescu ,și Șfaițer .

  • Bai ,briaur ieși dracului din poza ca nu ai nici un merit ,toata lumea stie ca esti lingaul si ciripitorul lui chirica care esti pus acolo sa dai raportul,tu practic esti un executant a lui chirica .Lasa oamenii care se pricep sa-si faca treaba, cu tine ne-am lamurit anul trecut .Sfaiter,atentie ca ai langa tine turnatorul sef.

Adauga un comentariu