Local

Claudiu Târziu, despre Autostrada A8: „Pe ei nu îi interesează Moldova”

Publicat: 12 iul. 2022
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Claudiu Târziu despre Autostrada A8 Pe ei nu îi interesează Moldova
Pentru guvernanți construcția Autostrăzii A8 nu este prioritară, consideră Claudiu Târziu, senator AUR

Claudiu Târziu consideră că Autostrada A8 este doar un vis pentru Moldova și pentru moldoveni într-un context politic în care pe guvernanți nu îi interesează despre regiune.

Claudiu Târziu a fost prezent în emisiunea BZI LIVE unde a mai vorbit despre SRI și despre cum Serviciul de Informații Român ar putea să dețină toată puterea din țară.

Claudiu Târziu consideră că Autostrada A8 este doar un vis pentru Moldova

Claudiu Târziu nu crede că Moldova va avea în anii care urmează Autostrada A8 sau alte drumuri de mare viteză. Senatorul AUR consideră că pe parlamentarii actuali nu-i interesează regiunea Moldova și cerințele românilor care stau aici.

„Moldova va avea autostrada peste 50 de ani cu aceşti guvernanţi. Pe ei nu-i interesează în mod real să facă ceea ce Moldova cere şi are dreptul să primească: să fie legată de celelalte regiuni ale României şi conectată cu vestul şi occidentul. AUR a făcut amendamente şi a cerut aceste lucruri, dar au fost respinse. Au fost propuse soluţii pentru moment pentru a limita numărul de accidente. Nu au vrut să facă nimic. Ce speranţe să avem că numărul de km de autostrada să crească?”, explică parlamentarul român.

AUR este un partid pro-european

AUR este un partid pro-european care nu este împotriva Uniunii Europene dar sunt mai multe reforme internaţionale care trebuiesc fi abordate. Una dintre acestea face referire la neamestecul UE în politicile interne ale țărilor.

„Suntem pro-europeni, nu avem cum să fim împotriva Europei. Suntem pentru UE, dar în condiţiile în care să fie reformata, să lase statele naţionale să se dezvolte pentru credinţa şi specificul lor. Să nu mai vină de la Bruxelles şi să spună că vor educaţie sexuală încă de la vârste fragede, de la 2 ani. Nu avem voie să ne cinstim eroii şi luptătorii care au luat arma în mână pentru binele nostru? Nu avem voie să-i plângem pe cei care au murit pentru România? Sunt nişte slugi la Bucureşti în funcţie de conducere care au luat poziţia ghiocelului şi au îndeplinit cerinţele din afară. Ei le-au transformat în legi şi obligaţii pentru poporul român. Lucrurile astea trebuie să dispară urgent. Cum să ne dicteze pe teritoriu naţional cineva din afară? Noi suntem euro-realisti. Realitatea este că avem nevoie unul de celălalt, dar aceasta UE a fost gândită ca o înţelegere economică şi un spaţiu deschis între state, nu ca un imperiu. Nu trebuie să ajungă o nouă URSS. Tragem nădejde că există şanse să împiedicăm această situaţie”, conchide Claudiu Târziu.

Comentarii
  • Dap !, altii au stiut inainte de 1859 ca Moldova care era la momentul de atunci cu mult mai bogata material si cultural decit valahia balcanica fanariota va fi CONSIDERATA SI TRATATA ca un teritoriu anexat !, antiunionostii de atunci au zis ce o sa se intimple cu Moldova !, ”iASII si Moldova de sus nu vor deveni decit niste puncte excentrice marginase ale noului stat iar interesele moldovenilor vor fi puse INTODEAUNA pe locul doi !” si ca ”Moldovenii vor fi SILITI sa indure legile valahilor si sa fie mai curind tratati ca un popor cucerit decit unul unit cu valahia ” preciza atunci Nicolae Sutu !, cautati pe google motivele antiunionistilor de atunci si ziceti care dintre ele nu sa adeverit !

Adauga un comentariu