Magazin

Cleopatra Stratan se studiaza peste hotare. Artista apare intr-un manual de limba engleza – FOTO

Publicat: 17 sept. 2018
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cleopatra Stratan se studiaza peste hotare. Artista apare intr-un manual de limba engleza - FOTO
1

Cleopatra Stratan, fiica de 15 ani a cantaretului Pavel Stratan, apare intr-un manual de limba engleza de peste hotare.

Cel care a anuntat ca fiica sa a devenit subiect de studiu pentru copii a fost chiar tatal sau, Pavel Stratan, care a postat un mesaj pe contul sau de socializare.

Cleopatra Stratan se studiaza in manualul de limba engleza al Belgiei. Bravo Cleopatra! Si multumiri Janinei Ticu pentru informatie!”.

Nascuta pe 6 octombrie 2002, Cleopatra Stratan a intrat in istorie ca cel mai tanar artist care a inregistrat un succes comercial notabil.

Micuta Cleopatra a intrat in Cartea Recordurilor Guinness la sase categorii, inca de la varsta de trei ani. Meritul i-a fost rasplatit pentru „cel mai tanar talent care are propriul album", lansat oficial in cinci tari: Japonia, Taiwan, Korea, Spania si Mexic. Cleopatra mai este „cel mai tanar interpret care a avut un hit sase saptamani pe primul loc la nivel national", „cel mai tanar artist care a primit onorariu de 10.000 euro pentru o singura piesa", dar si „cel mai tanar artist care a primit trei premii". 

Pe 22 august 2006, atunci cand avea doar trei ani si jumatate, Cleopatra Stratan a sustinut un concert pentru promovarea albumului de debut, "La varsta de trei ani". Micuta artista a interpretat LIVE pe scena Teatrului Nottara din Bucuresti 28 de melodii, in fata unei sali arhipline. Timp de aproape doua ore, micuta a cantat acompaniata de tatal sau si de trupa Millenium din Chisinau.

In 2009, Cleopatra a mai scos doua albume, sapte videoclipuri, dar si o papusa care ii poarta numele. 

Adauga un comentariu