Cancan

Cleopatra Stratan și Edward Sanda vor avea o nuntă neobișnuită. Ei nu vor respecta cea mai importantă tradiție

Publicat: 17 iul. 2021
Edward Sanda și Cleopatra Stratan
Edward Sanda și Cleopatra Stratan

 

Cleopatra Stratan și Edward Sanda se pregătesc să facă marele pas. Cei doi îndrăgostiți trăiesc o frumoasă poveste de iubire, care a evoluat rapid și care a uimit pe toată lumea, pentru că mult timp a fost ținută secret. În scurt timp își vor uni destinele, dar vor avea o nuntă atipică.

Cleopatra și Edward nu vor avea nași

Cleopatra și Edward Sanda se pregătesc să devină soț și soție. Cei doi tineri artiști își unesc destinele mai repede decât fanii lor se așteptau și deja au loc ultimele pregătiri, pentru că marele eveniment va avea loc în curând, dar nu au precizat data exactă.

Cei doi viitori soți se pregătesc intens, având în vedere că nunta va avea loc în luna august a acestui an. Cei doi își vor uni destinele și sunt foarte nerăbdători, dar se pare că vor avea o nuntă puțin mai specială. Au decis să nu respecte toate tradițiile, pentru că vor să fie ceva special.

Cleopatra și Edward vor ține cont, în mare parte, de tradiții, dar nu și de cea mai importantă și obișnuită la noi. Astfel, au decis că nu vor avea nași, pentru că își doresc să fie doar ei în centrul atenției. Vor avea alături prietenii care îi iubesc și îi sprijină în toate.

“Nu avem nași, avem prieteni foarte buni care ne susțin și sunt alături de noi. Am zis că dragostea și căsătorie e despre noi Nu vrem noi să respectăm ceea ce au făcut alții în trecut, dacă așa face toată lumea noi nu trebuie să facem. Așa simțim noi, că nu avem nevoie”, a mai spus artistul.

Edward nu a văzut rochia Cleopatrei

Edward și Cleopatra vor respecta, totuși, unele tradiții. Artistul a recunoscut că nu a văzut rochia viitoarei soții și nu intenționează să o vadă până în ziua cea mare, pentru a avea o căsnicie frumoasă, așa cum spune tradiția.

Încă de la început Edward Sanda și Cleopatra Stratan au spus că își doresc ceva restrâns, simplu și la care să participe doar familia și prietenii apropiați. Nu vor să fie ceva cu mare alai, pentru că își doresc ca ei să se simtă bine.

 
Adauga un comentariu