Cancan ultimă oră

Clinica lui Gigi Becali, din nou în centrul atenției, după ce a publicat pe site o schemă anti-COVID care conține Ivermectină, Arbidol, dar și gargara cu țuică. ,,Să i se ridice autorizația!”

Publicat: 27 nov. 2021
Gigi Becali
Gigi Becali aruncă bomba chiar înainte de Revelion

Clinica Privată deținută de Gigi Becali, ImunoMedica, este din nou în centrul atenției după ce a publicat pe site o schemă anti-COVID neautorizată, care conține Ivermectină, Arbidol, Plaquenil, dar și gargară cu țuică. Medicii sunt revoltați și solicită ca unității medicale să i se ridice autorizația.

Schema de tratament a fost creată de Virgiliu Gheorghe, de profesie teolog, copatron al clinicii și un personaj care nu are niciun fel de pregătire medicală. Acesta este un susținător al unor medicamente precum Arbidol sau Ivermectină, neautorizate de specialiști.

Nebulizarea și gargara cu diverse substanțe, inclusiv țuica, reprezintă o altă ideea lui Virgiliu Gheorghe în tratarea coronavirusului.

“Nu tratăm COVID și nici nu dăm pastile”

Reprezentanții clinicii susțin că nu au idee de schema publicată pe site și că nu au treabă cu pacienții infectați cu COVID, precizând că tot ce s-a postat are scop educațional.

“Ce tratament COVID? Noi facem anumite terapii pentru întărirea imunității și pentru refacere, adică înainte și după COVID. Nu știu ce tratament este pe site, eu vă spun realitatea din clinică: nu tratăm pacienți cu COVID. Toată lumea înțelege aiurea și ciudat, dar noi nu tratăm COVID la clinică și nici nu dăm pastile”, au spus aceștia.

Clinica lui Gigi Becali, pusă la zid: “Incompetență!”

Doctorul Cristian Apetrei, profesor de Boli Infecțioase și Microbiologie la Universitatea din Pittsburgh, a rămas mască după ce a văzut schema de tratament propusă pe site-ul clinicii lui Gigi Becali.

“Este nedeontologic și incorect medical să afișezi schemele de tratament administrate bolnavului. După părerea mea, clinicii respective ar trebui să i se ridice autorizațiile de funcționare. Și-a prezentat în public nivelul de incompetență”, a spus doctorul Cristian Apetrei.

Adauga un comentariu