Cancan ultimă oră

Clipe de coșmar pentru Simona Trașcă! Un admirator fanatic o urmărește și o amenință: „Mi-e din ce în ce mai frică”

Publicat: 30 iul. 2021
Se pare că de câțiva ani, Simona Trașcă este urmărită de un bărbat care pare că vrea să o cucerească cu orice preț. Acesta o urmărește pe blondină și o agasează. Însă în ultima perioadă comportamentul acestuia a devenit mult mai violent și mai amenințător.

Simona Trașcă trăiește un adevărat coșmar din cauza bărbatului ce o urmărește și o amenință. Admiratorul fanatic și-a intensificat „atacurile” și chiar a amenințat-o pe fosta asistentă tv cu moartea. Simona Trașcă a ajuns la capătul puterilor, se teme pentru viața sa și este în pragul depresiei.

Se pare că de câțiva ani, Simona Trașcă este urmărită de un bărbat care pare că vrea să o cucerească cu orice preț. Acesta o urmărește pe blondină și o agasează. Însă în ultima perioadă comportamentul acestuia a devenit mult mai violent și mai amenințător. De la declarațiile de iubire a trecut la amenințări grave. Acesta o terorizează pe blondină și îi urmărește fiecare pas.

Simona Trașcă a apelat la ajutorul autorităților pentru a scăpa de bărbat, însă lucrurile se mișcă destul de greu. Invitată în cadrul unei emisiuni de televiziune, fosta asistentă tv a mărturisit că este în pragul depresiei și nu știe ce să mai facă, trăiește cu teamă și pare că acest coșmar nu se va sfârși prea curând.

„Am un început de depresie! Plâng din orice. Nu mă mai simt bine, mi-e frică! Am ajuns sa tip la mama! Nu mai suport! Este foarte violent! Trece de la o stare la alta. Toate probele pe care le adun, le pun la dosar. Dimineața am fost chemata la poliție și se ocupa de caz, însă nu înțeleg de ce nu mi-au emis nici acum un ordin de protecție. Era singura variantă care îmi permitea să fiu în siguranță. Mi-e din ce în ce mai frică, continuă cu mesaje amenințătoare, cu viol, răpire. Mi-e teamă pentru mama în primul rând, apoi pentru mine.”, a declarat Simona Trașcă, la Antena Stars.

Simona Trașcă, momente de groază

Lucrurile devin tot mai serioase, iar Simona Trașcă este la limita puterilor. Acesta a dezvăluit câteva dintre mesajele pe care le primește de la bărbat. Acest o amenință cu moarte și spune că nimic nu îl va opri din a ajunge la ea.

„Dacă eu ajung la pușcărie, tu, într-o oră, nu mai ești în viață! Merită? O să murim amândoi, jur. Tu prima, apoi eu, că pușcărie nu fac. Și fac și dragoste cu tine, înainte. Dacă așa vrei să duci tu lucrurile la extrem…M-am săturat. Tu ai continuat cu Poliția și cu astea. Dacă trebuie să ne distrugem viețile… nu mai pot, efectiv”; ”O să fii luată noaptea de băieți, într-o mașină, nici nu vei ști când și de cine. Vei fi adusă la mine, iar mai departe, asta ne e soarta. Tu alegi. Eu nu am vrut decât să fie bine”, sunt câteva dintre mesajele primite de blondină.

Adauga un comentariu