National

Clotilde Armand (USR) a fost prinsă, din nou, cu minciuna! PNL Sectorul 1 din București afirmă că Roprest practică aceleași tarife ca până acum

Publicat: 26 aug. 2021
colaj cu Clotilde Arman și gunoaiele din București, Sectorul 1
Clotilde Armand este acuzată de minciună de liderii PNL din Sectorul 1 din București în scandalul cu Romprest

Este război politic general la Sectorul 1 din București între reprezentanţii PNL și primarul Clotilde Armand de la USR. Cei din PNL au oferit un comunicat prin care afirmă faptul că așa zisa victorie a lui Armand nu este decât o minciună. Ca argument principal, liberalii spun că firma Roprest practică aceleași tarife ca până acum.

Vă aducem aminte faptul că edilul Clotilde Armand a publicat recent un text pe o reţea de socializare precum că, în urma negocierii cu Romprest, s-a ajuns la înţelegerea de a micşora tarifele aferente ridicării gunoaielor.

Clotilde Armand minte atunci când susține că s-au redus tarifele practicate de Romprest

Sebastian Burduja, președintele PNL de la Sectorul 1 a scris într-o postare publicată pe o reţea de socializare faptul că Clotilde Armand minte atunci când susţine că tarifele practicare de Romprest au fost reduse. Președintele PNL de la sector explică faptul că preţurile au scăzut doar pentru că Primăria a solicitat reducerea frecvențelor:

„Se pare că negocierea de ieri prevede exact aceleaşi tarife, deci tot acest circ pe nervii şi pe sănătatea cetăţenilor Sectorului 1 a fost complet inutil. Doar un joc de imagine, după cum am spus de nouă luni de zile şi noi, şi o mulţime de profesionişti din spaţiul public. Culmea este că ni se prezintă deja o mare victorie prin faptul că scade factura pentru Sectorul 1. Dar asta nu pentru că scad preţurile, aşa cum în mod mincinos se susţine, ci pentru că Primăria a solicitat reducerea frecvenţelor”, a scris Burduja, joi, pe Facebook.

Prin semnarea contractului nu este respectat principiul de avea un sector curat

Burduja a scris faptul că de la începutul războiului gunoaielor, cei din PNL au cerut două lucruri. Totuși, odată cu semnarea contractului nu este respectat niciunul principiu:

„De la bun început, Partidul Naţional Liberal a solicitat ferm două lucruri: să avem un sector curat şi să se respecte legea. Prin înţelegerea parafată ieri, niciunul dintre aceste criterii nu este respectat. Suntem în continuare alături de primarul Sectorului 1 pentru găsirea unei soluţii şi pentru a face viaţa cetăţenilor mai bună. Aceasta e diferenţa între a face politică pentru politicieni (de dragul circului şi like-urilor) şi a face politică pentru cetăţeni şi binele lor. Reducerea frecvenţelor a fost pe masă încă de la comisia de mediere a Consiliului local, de la începutul anului. Se putea face de atunci, dacă asta era soluţia, şi s-ar fi economisit deja zeci de milioane de lei de la bugetul local”, a precizat Sebastian Burduja.

Clotilde Armand a fost prinsă cu fake news

Conform jurnaliştilor de la stiripesurse.ro se pare că edilul Clotilde Armand a fost prinsă cu fake news în momentul în care aceasta s-a lăudat pe o reţea de socializare despre faptul că a fost redus la jumătate tariful practicat de Romprest. De altfel, ceea ce a omis să spună, şi ceea ce reiese din documente (click aici pentru a le vedea), este faptul că odată cu așa spusă reducere a tarifelor a fost redusă şi frecvența la care Romprest face curățenie în Sectorul 1.

De altfel, în urma negocierilor, prefectul Alin Stoica a decis să nu mai prelungească starea de alertă din Sectorul 1 din București.

Adauga un comentariu