Prima pagină » Eveniment-Social » Club în aer liber, pe esplanada de la UMF Iași. Timp de câteva zile, vor mixa mai mulți DJ – FOTO/VIDEO

Club în aer liber, pe esplanada de la UMF Iași. Timp de câteva zile, vor mixa mai mulți DJ – FOTO/VIDEO

18 mai 2024, 02:00, 5 ,
Ștefana Șovea, în Eveniment-Social

Până în data de 26 mai 2024, în Piața Națiunii, în fața Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, câte un DJ român va mixa seara, în intervalul 20.00-22.00.

Club în aer liber, pe esplanada de la UMF Iași

Ieșenii sunt așteptați în fiecare seară, în intervalul orar 20.00-22.00, în fața UMF Iași, unde este amplasată instalația „aMuseBox”, până în data de 26 mai 2024, pentru a se distra. Scena a fost realizată pentru concursul de arhitectură „Performance Spaces”, organizat de Ordinul Arhitecților din România, filiala Iași.

Sâmbătă, 18 mai 2024, mixează Bruno from Ibiza, 19 mai, Ritualic DJ Set, 20 mai, Matek, 21 mai, Mark Evans, 22 și 23 mai, Matek, 24 mai, Dj Enzo, 25 mai, Gala, și 26 mai, Silviu Trik.

New Music Oasis este un festival unde sunetul și spațiul se împletesc pentru a crea o experiență sonoră captivantă. În această secțiune inovatoare, se integrează arhitectura cu muzica, promovând un mediu în care fiecare colț devine o pânză pentru expresia artistică. Printr-un open call, am invitat vizionari să proiecteze o scenă care nu doar captivează ochiul, dar servește și ca o punte pentru ritmurile muzicii electronice. În fiecare seară, acest spațiu dinamic prinde viață cu spectacole care estompează granițele dintre sunet și structură, invitând participanții să exploreze intersecția dintre arta auditivă și vizuală.

Pe măsură ce rătăciți prin New Music Oasis, vă veți trezi învăluit într-o călătorie senzorială diferită de oricare alta. De la liniile elegante ale designului arhitectural până la ritmurile palpitante care reverberează prin aer, fiecare element a fost pregătit cu meticulozitate pentru a vă transporta într-un tărâm în care inovația nu cunoaște limite.

Cinci zile de festival

În perioada 18-22 mai, cinci concerte de excepție, printre artiștii invitați regăsindu-se Leyah, respectiv Magdalena Diana Marica, primul artist și compozitor român care aduce pe scena muzicală din România, prin compozițiile sale, stilul Cinematic Pop.

Secțiunea NeMO Here propune amenajarea, pe toată durata RCW, a esplanadei Națiunilor Unite din Iași, aducând o abordare multifuncțională și atrăgătoare, ce îmbină armonios elemente artistice, lumina și divertismentul, pentru a susține o gamă diversă de activități artistice, precum ar fi muzica și dansul. Secțiunea NeMO Talks aduce o conferință pe teme muzicale pe data de 23 mai, la Baia Turcească.

Comentarii
  • Asta cu mixatul e lame maxim. E ca si cum cineva ar face un cupaj de vin facut de altii si s-ar declara producator viticol. DJ-ii insaileaza muzica facuta de altii si se declara artisti. Ba chiar muzicieni, desi habar n-au notele muzicale. Nu mai spun de vreun instrument… Absurditatea e ca multora le place si chiar ii considera artisti.

  • Excelenta locație și public numeros!

  • As fi stat cu placere…dar nu mai aveai unde de atata lume. M-am dus la baie la umf…tot cu hartia mea.

  • Numai niste tampiti puteau da autorizatie intr-un asemenea loc, langa spitalul sf spiridon, langa saloane unde oamenii trebuie sa se recupereze, langa sali de operatie, etc. Tampit primar, sper sa nu mai auzim de el.

  • La plăcinte înainte! La treabă mai joi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *