Magazin

Clubul de noapte din Suceava Versus ce concurează cu nume de top din capitală, ca LOFT sau NUBA

Publicat: 06 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Clubul de noapte din Suceava Versus! Un nou concept de club ce a stârnit atenția publicului sucevean și nu doar a acestuia, care pare să concureze lejer cu nume recunoscute în rândul cluburilor din capitală și de la malul mării, se regăsește în prezent și în Suceava. Pentru cei care sunt în căutare de party-uri inedite, care au puterea  să redefinească distracțiile de weekend, există acum VERSUS. De fapt, vorbim de o nouă și interesantă abordare a celebrului club Versus, care acum integrează cu succes ideea de dinner show și pe cea de petrecere specifică unui night club și care reprezintă recomandarea de pe locul întâi de astăzi.

Ce face ca acest local să fie special? Ei bine, a reușit să cucerească atenția celor care știu să aprecieze muzica bună, dar și a celor cu un simț culinar excelent prin conceptul pe care îl propune. Departe de a fi un club de noapte obișnuit, VERSUS promite publicului său distracție la un alt nivel, în fiecare vineri și sâmbătă.  În varianta actuală, complet renovată, oricine se va simți regește aici pentru că locul se ridică peste standardele înregistrate de alte cluburi de renume, egalând cu succes locații de top din București și din stațiunea Mamaia precum NUBA SAU LOFT. 

Un nou concept de night club și dinner shows care îți va depăși așteptările

Clubul de noapte din Suceava Versus! Este singura locație din Moldova care a îmbrățișat acest concept modern – unde se organizează dinner shows și concerte live susținute de invitați care se află în acest moment în topuri.

Acum și cei din Suceava și împrejurimi au posibilitatea de a se răsfăța în weekend-uri, beneficiind de o experiența plină de savoare și ritm. La VERSUS se servește dinning în club –  în intervalul orar 21:30 – 00:30, dar nu oricum! Ideea inedită de a servi un late dinner – practic de a mânca în club – într-un decor exclusivist, unde muzica bună și atmosfera de relaxare sunt asigurate de artiști celebri în acorduri de saxofon sau vioară, este nou întâlnită în zona Moldovei și cu siguranță reprezintă genul de distracție de mult așteptată de public. 

Având un meniu generos care include mâncare și băutura premium și  gândit să satisfacă și gusturile cele mai selecte, clubul Versus propune clienților săi startere precum Crispy Calamari sau Beetroot Tortelloni sau feluri principale precum salată de rață crocantă, specialități din carne de vită sau curcan, platouri diverse cu fructe de mare, creveți sau alte delicii culinare. Nici lista de băuturi disponibile nu este de trecut cu vederea pentru că sortimentele dintre care clienții pot alege depășesc așteptările: barmanii experimentați pregătesc cocktail-uri alcoolice și non-alcoolice, long drinks, special shots, vinuri selecte, într-o mulțime de combinații  – reprezentând o adevărată explozie de gusturi și arome. Desigur, tot ca un răsfăț specific unei seri perfecte în oraș, narghileaua poate fi servită la cerere.

Partea de night club nu face nici ea compromisuri privind inovația, organizarea unor party-uri memorabile fiind motivul pentru care cei care vin la Versus petrec până dimineața. Atmosfera este întreținută de DJ cunoscuți, de vedete de top din România, trupe de muzică și cântăreți care știu cum să extindă distracția la cote maxime. 

Un lucru important de spus ar mai fi acela că se pot face rezervări atât telefonic, cât și online – prin e-mail, iar clienții vor fi astfel siguri că vor avea masă rezervată în club pentru ei și grupul lor de prieteni. 

Așadar, noul concept pe care îl adoptă VERSUS – cel de dinner shows și night club, cu concerte live și distracții unice – este demonstrează că și în Moldova te poți simți ca în cele mai prestigioase cluburi din capitală, ba uneori poate chiar mai bine. Cei interesați pot afla despre evenimentele viitoare de pe conturile de socializare ale localului – Facebook și Instagram, sau direct pe site-ul Versus

Rezervările pot fi făcute la numărul de telefon: +40 752 624 723 sau printr-un mail la [email protected].

 

Adauga un comentariu