Magazin

CLUBUL SPORTIV DE TENIS TOMEȘTI, IAȘI SUSȚINE PERFORMANȚA ÎN TENISUL DE CÂMP

Publicat: 22 oct. 2020

One Tennis Club, din București, împreună cu Tenis Club Tomești, din Iași, vă prezintă tehnici noi de antrenament!

Sunteti pasionat de tenis si doriti să învățați acest sport? Sau doar doriti să vă controlați emoțiile în timpul unui meci de tenis? Acum puteti alege unul dintre antrenorii noștri de tenis.

Toți antrenorii de la Clubul Sportiv de Tenis – Tomești sunt profesioniști și te pot îndruma la fiecare pas, te pot învăța cum să îți controlezi emoțiile într-un meci de tenis și multe altele iar toate sunt pentru ca tu să ai rezultate de invidiat

Avem marea plăcere să vă prezentăm echipa noastră de antrenori:

 • Bogdan Apostol (Clubul Sportiv de Tenis Tomești, Iași):
 • în anul 2018 s-a dat publicitatii un nou clasament mondial ATP, acolo unde ieseanul Bogdan–Ionut Apostol este a patra racheta de tenis a României.
 • de remarcat ca, Bogdan-Ionut Apostol este cel mai tânar tenismen român din acel careu de asi al României, la nivelul seniorilor.
 • începând tenisul în urma cu 16 ani la Clubul Sportiv CFR Iasi, sub conducerea antrenorului Vergil Aghion, Bogdan-Ionut Apostol a evoluat si în turneele de Grand Slam de la Roland Garros si Wimbledon, pe vremea junioratului, el fiind acum pe locul 616 ATP, la nivelul seniorilor.
 • a facut parte din echipa DAVIS a României și a parcurs 26 turnee ATP în cariera si are 46 puncte în clasamentul mondial ATP în proba de simplu, câstigând si trei turnee internationale în proba de dublu (unde ocupa locul 609 ATP), în România si Turcia, alaturi de Lukas Mugevicius (Letonia, în 2014, la Brasov si Antalya), respectiv Dragos-Nicolae Madaras (Suedia, în 2017, la Pitesti).

 

 • Cristi Dumitrașcu (Clubul One Tennis Team, București):
  • peste 15 ani în cariera de antrenor (Marica Tennis Academy, CA, SUA / Berlin – Brandenburg Tennis Academy, Berlin, Germania / Tennis Club Roma, Roma, Italia / Tennis Club ENKA, Istanbul, Turcia / Tennis Club Karsiyaka, Izmir, Turcia / Pescariu Tennis Club, București, România).
  • colaborează cu numeroși sportivi de talie internațională, jucători clasați în Top 100 ATP / WTA, cât și cu juniori români cu rezultate remarcabile la nivel national.
  • are în palmaresul de antrenor numeroase titluri de campion național atât la juniori cât și la seniori, dar și titluri importante obținute în circuitele ITF, ATP / WTA și dând dovadă de pasiune și devotament nelimitat față de sportul alb.
 • Grigoriu Patrick (Clubul One Tennis Team, București):
  • Patrick este un jucător de tenis profesionist, activ și prezent constant pe circuitul internațional în ultimii 10 ani.
  • în clasamentul ATP a fost locul 187 la dublu, cu victorii în fața unor jucători din top 50 mondial  și castigatori de turnee de grand slam.
  • a participat la numeroase turnee în ultimii 20 ani, cucerind numeroase titluri atât pe plan local cât și internațional: Campion național de juniori și seniori / Locul 1 în România de la 14 la 16 ani / Locul 3 internațional la nivel de juniori.
  • de asemenea, are 14 titluri obținute în circuitul ITF și ATP: Turneul Challenger ATP de la Andria, Italia / Turneul ITF din Antalya, Turcia / Turneul ITF Trier, Germania / Turneu ITF Sardinia, Italia / Turnee ITF în Bacău și București, România.
 • Vali Dincă (Clubul One Tennis Team, București):
  • antrenor cu experiență de peste 12 ani, cu rezultate deosebite pe plan național și internațional, având în portofoliu colaborări cu jucători ATP, WTA, ITF, campioni naționali și câștigători de turnee Tennis Europe.
  • membru și co-fondator al ONE TENNIS TEAM, echipă definită prin unitate, devotament, seriozitate, profesionalism!
  • acreditari: 10& Under Professional (PTR) / Performance Professional (PTR) / Europ

Dacă dorești cei 4 antrenori îți pot face o evaluare tehnico-tactică în urma căruia vei afla cum sunt loviturile tale și ce poți face diferit să-ți poți îmbunătăți jocul!

Unitate + devotament + seriozitate + professionalism

Obiectivul echipei este de a dezvolta o puternică selecție de sportivi de calitate și de a-i îndrepta prin devotament și motivație pe culmile sportului de înaltă performanță.

Serviciile Clubului Sportiv de Tenis Tomești, Iași:

 • inițiere și antrenamente în tenisul de camp pentru copii și adulți.
 • suntem primitori și venim în întâmpinarea dumneavoastră cu organizarea de cantonamente de tenis, cu posibilitate de cazare și loc de antrenament pentru o anumită perioadă dorită.
 • vrei să te relaxezi alături de prietenii tăi? Haide la un joc de tenis de câmp. Vă punem la dispoziție cele 5 terenuri de tenis de câmp de luni și până duminică începând cu orele 09:00 A.M.
 • găzduim și organizăm diferite competiții cât și turnee anuale de tenis de camp.

Despre Clubul Sportiv de Tenis Tomești, Iași

Baza sportiva este localizata in localitatea Tomesti, pe Str. Calea Tomesti din judetul Iasi. Tenis Club Tomesti vine in intampinarea tuturor pasionatilor de sportul de tenis de camp incepand de la cei mici si pana cei varstnici. In ajutorul dumneavoastra vor sari cei 4 antrenori ai nostri care sunt gata sa va invete si sa va arate cat de frumos este acest sport.

Clubul Sportiv din Tomesti va ofera 5 terenuri de tenis de camp, 1 teren cu suprafata dura / greenset si 4 terenuri acoperite cu zgura, ingrijite si intretinute zilnic, dotata cu peste 20 de locuri de parcare, vestiare si dusuri, sauna si o sala pentru antrenamente fizice.

Contact Clubul Sportiv de Tenis Tomești, Iași:

Adresa:Calea Tomesti 707515 Tomesti, Romania

Telefon programari si rezervari: 0742.035.858

E-mail: contact@tenisclubtomest.ro

Web: www.tenisclubtomesti.ro

Facebook: www.facebook.com/tenisclubtomesti

Instagram: www.instagram.com/tenisiasiclubtomesti

Adauga un comentariu