National

Înjunghiat cu un cuţit în Câmpia Turzii, pentru că are sforăit prea tare

Publicat: 28 dec. 2020
masina de politie si polist care sta cu spatele
Clujeanul a fost așteptat în scara blocului, de vecinii de la etajul superior. Atacul a avut loc seara

Incident ciudat în Cluj, cu puţin timp înainte de Crăciun. Un bărbat, în vârstă de 60 de ani, a fost înjunghiat de un vecin din bloc cu un cuțit, pe motiv că are un sforăit prea tare. Atacul a avut loc în Câmpia Turzii.

El a fost atacat chiar la intrarea în bloc, într-o seară, iar cuțitul i-a perforat buza de sus. Din fericire, nevasta agresorului a reuşit să-şi stăpânească soţul, altfel situaţia se putea înrăutăţi.  Victima a anunţat Poliţia, după care şi-a scos certificat medico-legal de la IML. Necesită 8-9 zile de îngrijire medicală. Mai mult, a luat legătura şi cu un avocat.

Sforăitul, motiv de dispută între vecini

“Eu sunt de profesie subinginer electrotehnist și locuiesc într-un bloc din municipiul Câmpia Turzii. Nu am fost căsătorit niciodată și am ca hobby-uri lectura și sportul, în special ciclismul. Însă, marea mea problemă este că sforăi destul de tare și-i deranjez pe vecinii, care, cum mă pun și eu puțin la somn, indiferent de perioada zilei, și încep să bată în țevi și-n calorifere… M-am operat de patru ori până acum: la Sibiu, o dată și de trei ori la clinici particulare și de stat din Cluj-Napoca, apelând la toți doctorii posibili, numai să scap de această cumplită meteahnă. De altfel, printr-o aplicație, am ajuns să îmi și măsor debitul sonor: nu depășește 25 de decibeli, ceea ce nu e exagerat, cred eu – dar pentru că izolația fonică a blocului meu e destul de precară, cum ațipesc puțin, că vecinii și încep să-mi bată, ca nebunii, în țevi și calorifere!”

Vecinii de la etajul superior, chiar de deasupra locuinţei sale, îi bat mereu în calorifer. De altfel, tot ei sunt cei care l-au aşteptat în scara blocului. Situaţia este totuşi ciudată, întrucât Poliţia era iniţial de partea agresorulu.

” Acesta (agresorul – n.r.) susținea, sus și tare, că m-a înjunghiat pentru că eu am fost cel care i-a atacat soția și i-am strâns-o de gât. Vă dați seama că-i un lucru nereal, femeia n-are urme de agresiune, nimic, și  de aceea plângerea din partea mea o s-o facă avocatul: însă direct la Parchet și nu la Poliție.”

Persoana agresată spune că, de fapt, de vină ar fi izolaţia fonică a blocului.

Adauga un comentariu