Actualitate

CMIPB, despre declarațiile lui Vlad Voiculescu: „Acestea sunt acuzaţii false, mincinoase”

Publicat: 21 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
CMIPB despre declarațiile lui Vlad Voiculescu Acestea sunt acuzaţii false mincinoase

Compania Municipală Iluminat Public Bucureşti (CMIPB) respinge acuzaţiile lui Vlad Voiculescu, candidatul PLUS la Primăria Capitalei, şi anunţă că îşi rezervă dreptul de a-l acţiona din nou în instanţă. Reacţia a fost postată, vineri, pe Facebook, după ce Vlad Voiculescu a declarat, într-o conferinţă de presă, că va depune plângere penală pentru delapidare împotriva companiei, care ar fi prestat un serviciu fără să aibă un contract cu PSD.

”Respingem toate acuzaţiile lansate de domnul Vlad Voiculescu şi subliniem că acestea sunt acuzaţii false, mincinoase, care afectează grav imaginea şi activitatea companiei. Compania noastră a încheiat un contract, cu respectarea tuturor prevederilor legale, pe care l-a realizat conform prevederilor legale, pentru care a facturat şi a încasat contravaloarea serviciilor, conform prevederilor legale. (…)

„Ne rezervăm dreptul de a-l acţiona din nou în instanţă pe domnul Voiculescu”

Cu privire la afirmaţiile false legate de angajarea unor case de avocatură, precizăm că CMIPB este reprezentată, în toate litigiile existente, exclusiv prin consilier juridic, angajat al societăţii, şi nu a încheiat contracte cu nicio casă de avocatură. Având în vedere aceste noi afirmaţii, făcute în mod public, în scopul denigrării imaginii societăţii noastre, precizăm că ne rezervăm dreptul de a-l acţiona din nou în instanţă pe domnul Voiculescu”, arată CMIPB.

Compania a făcut public, de asemenea, un contract încheiat cu PSD Sector 2, pe 1 aprilie 2019, în baza căruia societatea urma să livreze o autospecială – platformă ridicătoare cu braţ, în perioada 1 – 20 aprilie, pentru 24 de ore, repartizate în patru zile. Valoarea contractului a fost de 4.000 de lei. Vlad Voiculescu (PLUS) a anunţat că luni va depune plângere penală pentru delapidare împotriva conducerii CMIPB.

”Practic, au prestat un serviciu în mod gratuit pentru cel mai bogat partid din ţara noastră, partidul care primeşte milioane de euro în fiecare lună. Asta e treaba Primăriei, să presteze servicii pentru partide politice? De aceea, aştept ca Parchetul să clarifice. Ei spun că ar fi fost acoperiţi de un contract şi depun trei contracte care nu acoperă deloc perioada respectivă, nu acoperă deloc serviciul prestat. (…) Mă aştept ca cei de acolo să spună în Justiţie cine i-a pus să pună bannere pentru PSD”, a precizat vineri Voiculescu, la o conferinţă de presă

Adauga un comentariu