Stiri si curiozitati

Coafuri elegante pentru păr lung. Cum să îți pui în evidență podoaba capilară

Publicat: 13 nov. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Coafuri elegante pentru păr lung. Cum să îți pui în evidență podoaba capilară
Coafurile pentru părul lung sunt spectaculoase, îndrăznețe și mereu la modă.

Multe femei vor să afle care sunt cele mai frumoase coafuri elegante pentru păr lung. Doamnele și domnișoarele care se mândresc cu o podoaba capilară bogată, cu volum, pot opta pentru diverse coafuri, de la cele clasice, rafinate, până la unele extravagante și rebele. Iată cum să îți pui în evidență podoaba capilară cu o coafură perfectă.

Coafuri elegante pentru păr lung

Dacă vrem să atragem privirile tuturor la o petrecere, un eveniment festiv sau la o nuntă, putem alege niște coafuri elegante pentru păr lung. Femeile care au părul lung pot să își aranjeze podoaba capilară în diferite moduri.

La modă în acest sezon este coafura coadă de cal, coafura cu bucle lejere sau în valuri, dar și coafurile cu împletituri. La fel de bine femeile pot opta pentru niște cocuri simple, dar de efect la petreceri. Coafura trebuie să se potrivească cu forma feței, dar și cu vestimentația și machiajul.

În această toamnă stiliștii recomandă coafurile cu bucle și cele cu împletituri pentru că oferă un aspect de întinerire și un look modern și atrăgător. Printre cel mai apreciate împletituri de către doamne se află împletitura coadă de pește, coroana împletită, cocuri împletite, microîmpletiturile și multe alte tehnici.

Cum să obții coafura perfectă la tine acasă

Coafurile elegante pentru păr lung sunt mereu la modă și sunt ideale la ocaziile speciale. Pe lista coafurilor rafinate pentru o podoabă capilară cu volum se află cea tip coadă de cal. Pentru aceasta se prinde părul într-o coadă cât mai spre vârful capului apoi se fixează firele rebele cu spumă de păr sau ceară. Elegante și potrivite pentru petreceri, nunți, aniversări și alte evenimente festive sunt coafurile cu bucle. Buclele pot fi puse în evidență cu câteva accesorii de păr, cu o coroniță sau cu niște clame de păr discrete.

Dacă vrem să ieșim din tipare cu un look îndrăzneț, putem opta pentru un coc clasic sau unul lejer, cu câteva șuvițe de păr lăsate în lateral să încadreze chipul. Coafura trebuie să se armonizeze cu machiajul. Specialiștii în domeniul de înfrumusețare recomandă un machiaj de seară smokey eyes, în nuanțe cât mai naturale, dar de efect.

Femeile care se mândresc cu un păr lung și cu volum pot alege diferite modele de coafuri. Coafurile pentru părul lung sunt spectaculoase, îndrăznețe și mereu la modă, iar dacă ținem cont de câteva trucuri simple, vom reuși să obținem coafura perfectă la noi acasă. Cu o coafură elegantă, un machiaj atrăgător și o ținută elegantă vom reuși să ieșim în evidență la orice eveniment festiv. Femeile acordă o importanță deosebită și manichiurii. Putem opta pentru niște unghii de toamnă simple sau penturu clasica manichiură french nude.  Pentru manichiura de toamnă putem aplica modele tip frunză. La fel de bine putem opta pentru niște modele florale pe unghii, doar că trebuie să alegem culorile și tonurile de sezon. Pentru a obține o manichiură de toamnă care să atragă toate privirile putem opta pentru câteva modele și tehnici deosebite. Doamnele și domnișoarele cxare preferă stilul îndrăneț pot alege o manichiură în nuanțe de verde smarald cu sclipici.

Adauga un comentariu