Cancan

Codin Maticiuc împlineşte 40 de ani. Ce decizie emoţionantă a luat de ziua lui: ”O donez!”

Publicat: 04 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Codin Maticiuc împlineşte 40 de ani. Ce decizie emoţionantă a luat de ziua lui O donez
Codin Maticiuc a fost recent invitat în cadrul unui eveniment important, legat de dezvoltarea în afaceri, în domeniul imobiliarelor

Codin Maticiuc împlineşte 40 de ani mâine, pe 5 octombrie 2020. Vedeta a anunţat că nu va face mare chef de ziua lui aşa cum obişnuia în anii trecuţi. În schimb a luat o decizie emoţionantă care a uimit pe toată lumea.

Codin Maticiuc va împlini, luni, 5 octombrie, 40 de ani. Dar, după cum a anunţat pe reţeaua de socializare, nu va face mare chef, aşa cum obişnuia. Va dona ziua lui de naştere pentru un scop nobil: renovarea etajului 7 de la Spitalul Fundeni.

Codin Maticiuc împlineşte 40 de ani. Va dona ziua lui de naştere pentru un scop nobil

Nu puţini au fost cei care au răspuns pozitiv la intitiativa lui, o adevărată campanie pe care o derulează pe Facebook. A fost impresionat de unii, de mesajele pe care le-a primit din partea unor oameni cu suflet mare. De curând, Ciprian a fost tânărul care l-a emoţionat pe Codin Maticiuc şi cu care s-a întâlnit, pe şantier, la Fundeni.

Împlinesc 40 de ani. Acum, pe 5 octombrie. De obicei fac o super petrecere. Chiar am organizat câteva legendare. Anul trecut însă nu am făcut-o căci filmăm undeva în munţi la un film care va apărarea probabil la anul. M-am gândit că mă voi revanşa anul acesta, că tot e cifră rotundă. În contextul actual n-am s-o fac. În schimb, apelez la toţi prietenii mei din off-line şi de aici din online să mă ajute să strâng bani pentru renovarea etajului 7 de la Fundeni. Am construit băile. Vreau să pot schimba şi mobilierul.

Puteţi dona efectiv oricât. Am pus eu o sumă target pentru că fac 40 de ani, suntem peste 400.000 aici şi m-am gândit să strâng 40k de euro, adică 194.526 de lei.

Puteţi dona sau puteţi face acelaşi lucru cu ziua voastră. S-o donaţi cauzei care renovează spitale publice din bani privaţi. Intraţi pe Galantom şi ne găsiţi sau doar lăsaţi un comentariu mai jos că vă doriţi să faceţi asta şi vă învăţam noi.

Vă mulţumesc tare mult şi nu există cadou mai frumos pe care să mi-l imaginez. Dacă donaţi sau nu, să ştiţi că un share mă ajută să fac cunoscut acest lucru”, a fost mesajul lui Codin Maticiuc.

Ciprian, tânărul care l-a impresionat pe Codin Maticiuc

Avea să dea de Ciprian. ”Cam atât mă lasa să spun despre el şi i-am smuls câteva poze azi pe şantier la Fundeni. Mi se pare greşit. Trebuie să îi cunoaştem pe oamenii care ajuta. Ei trebuie să iasă în faţă. Să spună unde ajuta şi de ce au ales respectivă cauza.

Aşa cum v-am spus la început, el e Ciprian. Numele de familie nu mă lasa să-l divulg. A văzut că am postat conturile şi a trimis nişte bani pentru renovarea etajului 7. Nu ne cunoaştem şi aşa că mi-a scris pe Facebook: „am trimis nişte bani şi mă gândesc dacă ai cum să-mi faci un contract ca e suma cam mare şi să nu avem probleme”. Mi-a trimis op-ul. Îmi pare nespus că nu mă lasa să spun cât, dar mie mi s-au părut enorm de mulţi bani. Iniţial nu mi-a venit să cred. Am sunat la contabilitate să verific. Era adevărat. Banii intraseră.

Astăzi şi-a dorit să meargă cu mine o zi pe şantier. Să vadă cum e, ce facem şi cu ce poate el să mai ajute…

Ciprian, vrei să-ţi spun cu ce poţi tu să mai ajuţi? Să vorbeşti despre asta. Să fii un exemplu pe care eu să-l pot da prietenilor mei şi tu să le arăţi alor tăi ce faci. Poate mai mulţi ni se vor mai alătura.

Mulţumesc, Ciprian.

Pentru cei care vreţi să donaţi eu am un link unde îmi „donez” ziua de naştere de peste 6 zile. Vi-l las mai jos, vă las şi conturile şi link de la Tshirt Factory.ro de unde puteţi lua tricouri de la care banii merg la Fundeni. Mulţumesc. Dacă nu puteţi dona să ştiţi că şi un share este de mare folos”, a scris Codin Maticiuc.

Adauga un comentariu