Cancan

Codin Maticiuc și familia acestuia au trecut cu bine peste Covid-19

Publicat: 08 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Codin Maticiuc și familia acestuia au trecut cu bine peste Covid-19
Codin Maticiuc a ținut să le transmită prietenilor săi de pe social media că a fost arestat de două ori

Codin Maticiuc a ținut să le transmită prietenilor săi de pe Facebook, printr- postare, că încă mai are ceva timp de stat în izolare, deși s-a negativat.

„Testul mi-a ieșit negativ (și mie și familiei mele) dar eu rămân pozitiv în toată situația asta cu coronavirusul.
Deși am test negativ, abia luni se împlinesc 14 zile de la testare și oficial pot să ies din casă. Simptome am de mai mult timp. Cred ca suntem destul de departe de a crea legi perfect adaptate situației.” , a postat Codin Maticiuc pe contul lui de Facebook.

Mesajele celor care au citit aceasta postare au fost, ca deobicei, împărțite. Sunt unele persoane care cred în existența virusului și a simptomelor pe care le poți avea în urma contractării acestui virus, dar sunt și persoanele care încă nu cred în virus. Unele dintre comentariile acestor persoane sună în felul următor: „Ai fost tu pozitiv cum esti acum negativ, la fel cum eu sunt popa si nu enorias. Ce sa zic, si tu victima unui sistem de sanatate si a unei conduceri de exceptie, not. ” , „Te rog sa ne scrii ce simptome ai avut.Multumesc!”

Codin Maticiuc despre experiența COVID-19

Îmediat după ce a anunțat că a fost confirmat pozitiv cu SARS-CoV2, Maticiuc a ținut să le explice oamenilor ce crede despre virus. Vedeta a vorbit despre simptomele pe care le a avea la momenul respectiv, dar și despre măsurile impuse de autorități.

„În primul rând acest virus există (Jesus Christ nu-mi vine să cred că trebuie să încep cu asta). Există dar este mai puțin nociv și mai puțin transmisibil de cât s-a crezut la început. Ca a fost prost evaluat sau că a suferit deja o mutație, greu de spus. TOTUȘI el încă are un procent de victime sigure: oameni în vârstă, oameni cu alte probleme de sănătate. Nu toți au norocul meu și al familiei mele pentru care covid19 a fost cea mai ușoară răceală din viața noastră. ” , posta Codin Maticiuc îmediat după ce contractase virusul.

Adauga un comentariu