Actualitate

Codrin Ștefănescu a vorbit despre incidentul de la conferința Violetei Alexandru

Publicat: 05 iul. 2020
Fostul secretar general PSD Codrin Ștefănescu
Fostul secretar general PSD Codrin Ștefănescu

Fostul secretar general al Partidului Social Democrat, Codrin Ștefănescu consideră că modul în care a fost tratat pensionarul care s-a revoltat la conferința susținută de Violeta Alexandru, ministrul de Finanțe, este horror. Bărbatul a fost „imediat indentificat, inconjurat, amenintat si amendat”, fără milă și explicații.

„Un pensionar disperat si-a strigat suferinta la pseudo-conferinta de presā a sinistrei BauBau de la Muncā. A fost imediat indentificat, inconjurat, amenintat si amendat. Fārā milā, fārā explicatii! Si de la personajele acestea asteptām noi intelegere si compasiune? Pensii si salarii majorate? Protectie socialā si dreptate? E horror…”, a declarat Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu a lansat un atac dur la adresa lui Marcel Ciolacu

Codrin Ștefănescu, a avut o reacție după dură apariția din această seară a lui Marcel Ciolacu într-o emisiune de televiziune. Acesta consideră că liderul interimar al PSD încurajează indirect membri partidului să aibă o atitudine de supunere în fața lui Klaus Iohannis.

„Azi a fost Ciolacu la emisiune. Sā ne zicā ce lider providential a devenit intre timp. Si cā mai bine il pupi in fund pe Klaus, decât sā-l critici. Cā asa vrea electoratul PSD, nu voci tāioase gen Codrin, Teodorovici, Plesoianu sau Serban! Mai bine sā plece din partid toti nemultumitii, doar academistii secreti conteazā! Pucistii de ieri, servitorii disciplinati ai Cotroceniului de azi. D-aia vā zic cā e musai sā ne recuperām partidul urgent. Dar urgent, urgent, nu asa!”, a declarat Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu, despre conducerea PSD: „Eu te susțin, Eugen Orlando Teodorovici”

Fostul secretar general al Partidului Social Democrat, Codrin Ștefănescu, și-a manifestat susținerea față de Eugen Orlando Teodorovici în funcția de conducere a PSD.

”Sper sā devinā noul presedinte al PSD! Sper sā-si facā o echipā de oameni curajosi si hotārâti! Fārā academii secrete, fārā blaturi, fārā ordine primite de la adversari. Si cred cā este datoria tuturor membrilor PSD sā-si recupereze partidul! Sper ca acest mesaj sā fie bine inteles de cātre parlamentarii, presedintii de organizatii, primarii si activistii PSD! Pentru cā datorām acest lucru tuturor celor care ne-au votat si au incredere in noi. Eu te sustin, Eugen Orlando Teodorovici! Si sper cā multi imi vor urma exemplul incepând de azi!”, scrie Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu: „Guvernul ăsta liberal iși bate joc, rău de tot, de părinți, elevi și profesori”

Codrin Ștefănescu, a lansat un mesaj dur la adresa Guvernului Orban. Acesta afirmă că membrii de la Guvern își bat joc de părinți, elevi și profesori.

„Guvernul āsta liberal isi bate joc, rāu de tot, de pārinti, elevi si profesori! Din septembrie urmeazā distrugerea totalā a invātāmântului românesc! Asemenea aberatii n-a mai auzit nimeni vreodatā. Pe planetā! Clase cu 10 elevi, 4 ore de scoalā, 30 min ora de curs, 5 controale pe zi la temperaturā! Basca māstile si mānusile obligatorii, cā doar au stocuri de milioane din bugetul de stat. Urmeazā o tragedie!”, a declarat Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu susține că liberalii doresc prelungirea stării de alertă pentru că firmele de casă n-au apucat să vândă tot echipamentul medical

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, susține că liberalii doresc prelungirea stării de alertă pentru că firmele de casă n-au apucat să vândă tot echipamentul medical, iar scopul este să obțină miliarde de euro.

”Am senzatia cā Ludovic si gasca pun la cale sā ne prelungeascā starea de alertā pe termen nedeterminat. Zic surse din guvern cā n-au reusit incā sā vândā tot stocul de echipamente si māsti de proastā calitate. Si firmele unor penelisti smecheri nu prea sunt multumite de incasāri. Cicā sute de milioane de euro nu sunt miliarde. Pentru cā asta si-au planificat!”, scrie Codrin Ștefănescu.

Fostul secretar general PSD Codrin Ștefănescu a scris duminică pe Facebook că nu-l poate susține pe Marcel Ciolacu la șefia partidului, după cele mai recente informaţiile legate de anchetă DNA la PSD.
Adauga un comentariu