National

Codrin Ștefănescu, despre formarea unui guvern de uniune națională: „Să te uneşti cu cine?”

Publicat: 17 ian. 2020

Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al PSD și-a arătat surprinderea în legătură cu propunerea liderului interimar al formațiunii, Marcel Ciolacu, de formare a unui guvern de uniune națională. ”Să te unești cu cine? Fereascā sfântu’”, a adăugat social-democratul.

”Habar n-am de ce vrea Ciolacu guvern de uniune naţională. Că mă tot întrebaţi asta şi n-am un răspuns. Să te uneşti cu cine? Cu Ţurcan? Cu Orban? Cu Tomac? Cu foştii aliaţi din ALDE care ne-au trântit guvernul? Şi ne-au trădat fără milă? Cu “prietenii” care ne-au părăsit când ne era mai greu? Cu cei care de trei luni distrug tot ce am construit noi în trei ani? Ferească sfântu’ de aşa ceva”, a scris pe Facebook Codrin Ștefănescu.loading...

Comentarii
  • Pai Ciolacu este un blatist – asta e singurul motiv pt care nu se ia nimeni de el si nu-l injura toti ca pe Dancila – asa ca normal ca vrea guvern cu toti basistii si neo-basistii iohanisti sub toate numele lor interminabile (usr, pro, plus, etc). PSD s-a dizolvat si nu mai exista l-au spart in 2 etape Nastase si Dragnea – etapa unu Gaozaru si etapa doi Grofu.

Adauga un comentariu