Actualitate

Codrin Ștefănescu, despre Guvernul Orban: „Afacere care a imbogătit peste noapte pe unele rubedenii, nepoti sau prieteni”

Publicat: 02 iul. 2020
odrin Ștefănescu într-un studio de televiziune
Codrin Ștefănescu susține că Liviu Dragnea nu a fost eliberat condiționat pentru că sistemul nu a vrut acest lucru

Fostul secretar general al Partidului Social Democrat, Codrin Ștefănescu, și-a manifestat indignarea față de modul în care Guvernul Orban gestionează situația pandemiei de coronavirus. Acesta a vorbit despre regula cu privire la purtarea măștilor. Codrin Ștefănescu a menționat că majoritatea sunt „neconforme, proaste, inutile si degeaba”.

„Deci 90% dintre celebrele si obligatorii māsti de protectie au abateri de la normele legale. Adicā sunt neconforme, proaste, inutile si degeaba. Teapā! In plus au fost si cele mai scumpe din lume. Ele au fost cumpārate la ordinul guvernului Orban si cu de douāzeci de ori pretul normal. Afacere care a imbogātit peste noapte pe unele rubedenii, nepoti sau prieteni ai pnl-istilor. Si cicā tot PSD-ul e de vinā. Halucinant!”, a declarat Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu a lansat un atac dur la adresa lui Marcel Ciolacu

Codrin Ștefănescu, a avut o reacție după dură apariția din această seară a lui Marcel Ciolacu într-o emisiune de televiziune. Acesta consideră că liderul interimar al PSD încurajează indirect membri partidului să aibă o atitudine de supunere în fața lui Klaus Iohannis.

„Azi a fost Ciolacu la emisiune. Sā ne zicā ce lider providential a devenit intre timp. Si cā mai bine il pupi in fund pe Klaus, decât sā-l critici. Cā asa vrea electoratul PSD, nu voci tāioase gen Codrin, Teodorovici, Plesoianu sau Serban! Mai bine sā plece din partid toti nemultumitii, doar academistii secreti conteazā! Pucistii de ieri, servitorii disciplinati ai Cotroceniului de azi. D-aia vā zic cā e musai sā ne recuperām partidul urgent. Dar urgent, urgent, nu asa!”, a declarat Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu, despre conducerea PSD: „Eu te susțin, Eugen Orlando Teodorovici”

Codrin Ștefănescu, și-a manifestat susținerea față de Eugen Orlando Teodorovici în funcția de conducere a PSD.

”Sper sā devinā noul presedinte al PSD! Sper sā-si facā o echipā de oameni curajosi si hotārâti! Fārā academii secrete, fārā blaturi, fārā ordine primite de la adversari. Si cred cā este datoria tuturor membrilor PSD sā-si recupereze partidul! Sper ca acest mesaj sā fie bine inteles de cātre parlamentarii, presedintii de organizatii, primarii si activistii PSD! Pentru cā datorām acest lucru tuturor celor care ne-au votat si au incredere in noi. Eu te sustin, Eugen Orlando Teodorovici! Si sper cā multi imi vor urma exemplul incepând de azi!”, scrie Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu: „Guvernul ăsta liberal iși bate joc, rău de tot, de părinți, elevi și profesori”

Codrin Ștefănescu, a lansat un mesaj dur la adresa Guvernului Orban. Acesta afirmă că membrii de la Guvern își bat joc de părinți, elevi și profesori.

„Guvernul āsta liberal isi bate joc, rāu de tot, de pārinti, elevi si profesori! Din septembrie urmeazā distrugerea totalā a invātāmântului românesc! Asemenea aberatii n-a mai auzit nimeni vreodatā. Pe planetā! Clase cu 10 elevi, 4 ore de scoalā, 30 min ora de curs, 5 controale pe zi la temperaturā! Basca māstile si mānusile obligatorii, cā doar au stocuri de milioane din bugetul de stat. Urmeazā o tragedie!”, a declarat Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu susține că liberalii doresc prelungirea stării de alertă pentru că firmele de casă n-au apucat să vândă tot echipamentul medical

Fostul secretar general al PSD susține că liberalii doresc prelungirea stării de alertă pentru că firmele de casă n-au apucat să vândă tot echipamentul medical, iar scopul este să obțină miliarde de euro.

”Am senzatia cā Ludovic si gasca pun la cale sā ne prelungeascā starea de alertā pe termen nedeterminat. Zic surse din guvern cā n-au reusit incā sā vândā tot stocul de echipamente si māsti de proastā calitate. Si firmele unor penelisti smecheri nu prea sunt multumite de incasāri. Cicā sute de milioane de euro nu sunt miliarde. Pentru cā asta si-au planificat!”, scrie Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu a scris duminică pe Facebook că nu-l poate susține pe Marcel Ciolacu la șefia partidului, după cele mai recente informaţiile legate de anchetă DNA la PSD.

Adauga un comentariu