Actualitate

Codrin Ştefănescu, reacţie dură: Sunt aceleaşi persoane care ne înjurau şi ne acuzau că dăm pomeni la doctori

Publicat: 19 mart. 2020
Fostul secretar general PSD Codrin Ștefănescu
Fostul secretar general PSD Codrin Ștefănescu

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, consideră că oamenii care astăzi îndeamnă la solidaritate, ieri promovau mesaje de ură împotriva PSD. El susține că PSD era acuzat că a dat pomeni electorale medicilor, iar astăzi toată speranța stă în priceperea acestora.

”Unii care țipā azi că vor solidaritate, ne înjurau până mai ieri! Ticăloşi şi cruzi. Urlau în gura mare că medicii sunt spāgari şi nu meritā salarii mai mari! Cā PSD-ul a dat pomeni electorale pentru doctori, asistente şi profesori. Iar astăzi, speranţa e numai în ei! Şi n-am auzit pe niciunul dintre detractori să-şi ceară iertare pentru toate mârşăviile spuse de-a lungul timpului. Pe niciunul!”, scrie Codrin Ștefănescu.

Comentarii
  • Cat de cretini pot fi unii,nu a-ti fost criticați pentru salariile doctorilor ci pentru pomenile date vouă,primarilor si altor personaje infecte si continuati si acum cu avocatul poporului,cata imunitate credeti ca mai aveti? Se apropie ziua judecății!.

  • Stimate Ion, ați fi naiv sa credeți ca acest individ nu minte cu nerusinare. Altminteri nu ar fi emblematic pentru ProstiiSmecheriiDelapidatorii care ne-au facut de rasul intregii lumi civilizate. E destul sa ii priviti !

Adauga un comentariu