Actualitate

Codrin Ştefănescu, secretarul general al APP, în Studioul BZI LIVE: „Legea Offshore ne-a vândut ţara. Slugile de politicieni din coaliţie ne-au dat resursele” – VIDEO EXCLUSIV

Publicat: 31 mai 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Codrin Ştefănescu secretarul general al APP în Studioul BZI LIVE Legea Offshore ne-a vândut ţara. Slugile de politicieni din coaliţie ne-au dat resursele - VIDEO EXCLUSIV
Codrin Ștefănescu a făcut noi declarații în cadrul emisiunii BZI LIVE

Astăzi, 31 mai 2022, în Studioul BZI LIVE a fost programată o nouă ediţie dialog incendiară. Codrin Ştefănescu, secretarul general al Alianţei Pentru Patrie, a făcut declaraţii în exclusivitate despre subiectele momentului în România, printre care şi Legea Offshore.

Politicianul acuză actuala clasă politică de faptul că prin această lege modificată au reuşit să vândă România cu tot ce este pe teritoriul său.

Codrin Ştefănescu, despre Legea Offshore

Fostul deputat a transmis că România nu are în momentul de faţă bani să fie capabilă să extragă resurse naturale din Marea Neagră, însă s-a împrumutat cu zeci de milioane de euro fără a folosi aceşti bani în domenii esenţiale.

Prin intermediul acestei legi, ţara noastră a fost vândută, acuză codrin Ştefănescu. Acesta a menţionat că în momentul în care Liviu Dragnea era la putere şi a făcut acest act normativ, erau trasate o serie de reguli clare care trebuiau respectate în beneficiul României şi a românilor.

„Este simplu. Legea făcută de Dragnea era aşa: România nu are bani să scoată gaze din Marea Neagră și sunt necesare utilaje speciale. Bun, apelăm la stărini, dar 50 la sută din gazul scos este al României. Străinii îşi iau jumătate din gaz, dar jumătate din acea parte din care ai să vinzi mai departe trebuie doar pe bursă din Bucureşti. Când în transporţi, îl transporţi prin Transgaz care este o companie de stat, pentru a avea încasări pentru poporul român. Acum ei au făcut legea altfel: să-l ia cum vor, să dea cât vor, să-l transporte pe unde vor şi noi să spune sărut-mâna pentru că existaţi. Legea asta acum este o lege a trădării de ţară. În ăştia 3 ani au dispărut legi pe care le-am dat pentru români. Noi am calculat prima casă şi a doua casă cu dobândă care era stabilită de la început. Banca nu mai putea mări dobânda. Totul era calculat. În agricultură, pe lângă programul Tomata am lărgit pentru toate legumele şi soiurile româneşti. Lumea vrea să cumpere produse româneşti, dar la preţuri normale. Ţări precum Polonia, Ungaria şi Bulgaria au menţinut preţuri mici pentru consumatorii lor. Franţa şi Italia susţin agricultura, dau bani de la buget. Au nevoie de exporturi să fie independenţi, nu ca la noi”, a spus Codrin Ştefănescu, în exclusivitate pentru BZI LIVE.

Comentarii
Adauga un comentariu