National

Colega Luizei Melencu, audiată de DIICOT: „Mi-au zis să nu vorbesc urât despre Dincă“

Publicat: 10 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Colega Luizei Melencu audiată de DIICOT Mi-au zis să nu vorbesc urât despre Dincă

Procurorii DIICOT au chemat în reaudiere şase martori. Scopul audieri a fost acela de a le arăta persoanelor două bijuterii care au fost descoperite în casa criminalului Gheorghe Dincă. Reacţia procurorilor a fost una nu tocmai normală în momentul în care una dintre colegele Luizei Melencu a menționat cum ar acționa dacă Gheorghe Dincă ar fi în fața sa.

Au fost rechemați la audieri două colege, iubitul, mama, dar şi ambii bunici ai Luizei Melencu. Luni dimineaţa, în data de 9 decembrie, la Inspectoratul de Poliţie Dolj au fost chemați martorii pentru a da noi declaraţii în cazul tinerei dispărute din Caracal. Tragedia produsă în urmă cu 8 luni. Cele şase persoane au fost asistate de Carmen Obârşanu, noul avocat al familiei Melencu

„Am fost audiată în acest dosar pentru a cincea oară. Mi-au adresat aceleaşi întrebări, dar au insistat de data aceasta pe bijuterii. Le-am spus din nou că Luiza purta mereu un lănţişor cu trei inimioare, o brăţară şi o pereche de cercei. Mi-au arătat un lănţişor care semăna cu lănţişorul Luizei, dar nu avea inimioarele. Erau doar zalele. La un moment dat am spus că dacă l-aş vedea pe Dincă, dacă l-aş avea în faţa mea, i-aş da cu pietre în cap. Au avut o reacţie cel puţin ciudată.

S-au ridicat în picioare şi mi-au zis să nu vorbesc urât de Dincă, să-mi măsor cuvintele, că nu sunt eu în măsură să fac astfel de afirmaţii, să nu vorbesc în faţa lor aşa, că nu sunt eu atât de mare încât să vorbesc de Dincă. Nu mi-a venit să cred când le-am văzut reacţia. A intervenit doamna avocat şi le-a zis că n-am zis nimic anormal, să nu se mai supere atâta”, a declarat Alina Toboşaru, colega Luizei.

Adauga un comentariu