Eveniment-Social

Colegiul Național Pedagogic „Vasile Lupu” din Iași, din nou pe podium la Olimpiada Națională de Pedagogie – Psihologie, Buzău 2024

Publicat: 01 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Colegiul Național Pedagogic Vasile Lupu din Iași din nou pe podium la Olimpiada Națională de Pedagogie - Psihologie Buzău 2024
Performanța la disciplinele psihopedagogice a fost confirmată din nou de către elevii și profesorii normaliști

Performanța la disciplinele psihopedagogice a fost confirmată din nou de către elevii și profesorii normaliști.  La Olimpiada națională desfășurată la Buzău, în perioada 25-28 aprilie,  Iașul a fost reprezentat de un număr de 7 eleve, care, după obținerea unor rezultate foarte bune la proba scrisă, s-au calificat la proba orală din cadrul competiției.

Cele 2 premii II, 3 Mențiuni și 2 premii speciale obținute de elevii ieșeni au adus școala pedagogică ieșeană pe podiumul județelor participante.

Elevii ieșeni olimpici

Ilia APĂVĂLOAIE – clasa a X-a A, PREMIUL II- Teoria și practica instruirii- coord. prof.dr. Genoveva Farcaș

Rafaela COZMA – clasa a XI-a A, PREMIUL II – Managementul clasei de elevi – coord prof. dr. Genoveva Farcaș

Ecaterina DRUMEA – clasa a XI-a A, MENȚIUNE – Managementul clasei de elevi – coord. prof.dr. Genoveva Farcaș

Andreea NEAGU – MENȚIUNE- clasa a XI-a D, Psihologia vârstelor – coord. prof. dr Genoveva Farcaș

Mirela PETROVICI – MENȚIUNE, clasa a XII-a B, Didactici inovative – coord. prof. Florin Tătărușanu

Georgiana LUCIU – PREMIUL SPECIAL – clasa a XI-a A, Psihologia vârstelor- coord. prof. dr. Genoveva Farcaș

Ana Maria BOTEZ- clasa a XI-a A, PREMIUL SPECIAL- Psihologia vârstelor- coord prof.dr Genoveva Farcaș

„Mereu le spun că, indiferent de rezultat, izbânda cea mai mare o reprezintă experiența competițională în sine, depășirea de sine, cunoașterea profundă a domeniului, relaționarea, descoperirea a noi colegi, explorarea de  noi spații fizice și culturale.

Bucuria noastră, a profesorilor, este atunci când simțim că ii învățăm  pe discipolii noștri zborul spre cunoaștere, spre dezvoltare, spre viață…!

Dincolo de certificarea performanței prin diplomele acordate, se află mult mai mult: o relație specială  între mentor și discipoli,  motivație superioară, mult talent și multă muncă.” a declarat prof. dr. Genoveva Farcaș.

Școala pedagogică ieșeană reconfirmă an de an prin rezultatele remarcabile ale unor elevi pasionați de științele umaniste, susținuți de profesori  de excepție, dedicați vocației lor.

Adauga un comentariu