Actualitate

Comasarea PNL plus PSD egal PMNSG! Alianța dăunătoare va duce România la sapă de lemn

Publicat: 02 feb. 2024
_____ Vizualizări 8 Comentarii
Comasarea PNL plus PSD egal PMNSG Alianța dăunătoare va duce România la sapă de lemn
Comasarea PNL plus PSD egal PMNSG

Comasarea PNL plus PSD egal PMNSG, adică Partidul Muncitoresc Național-Socialist German! În această organizație politică s-au transformat conducătorii României

Comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale este încă o dovadă a faptului că guvernarea PNL și PSD este împotriva poporului și își urmărește doar propriul interes. Practic miza pe care ei o urmăresc e una complexă și dictată de cei de la Bruxelles.

Comasarea PNL plus PSD egal PMNSG! Ciucă şi Ciolacu fac ce le dictează Bruxelles

Ciuma PSD și PNL încearcă în ultima perioadă să manipuleze din nou electoratul așa cum o face de zeci de ani, doar că de această dată se dorește comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale. Practic prin această comasare PNL și PSD vor prosti din nou românii pentru a-și maximiza scorul în alegeri. Poporul român trebuie să înțeleagă faptul că PNL și PSD s-au transformat în PMNSG, practic în Partidul Muncitoresc Național Socialist German, condus de Adolf Hittler iar poporul român dacă vrea să voteze fasciștii, să o facă doar punând ștampila de vot pe PSD, PNL și USR. Românii nu trebuie să uite faptul că organizațiile politice menționate doar i-au jefuit, au crescut impozitele și taxele, au crescut prețurile, i-au prostit și aburit cu măriri de pensii și salarii fictive. PSD și PNL nu au făcut nici un lucru bun de când sunt la guvernare. Românii ar trebui să vadă clar cine sunt slugile de la Bruxelles!

Deciziile de comasare luate de PSD și PNL sunt la fel cum erau deciziile luate în partidul lui Hittler, adică împotriva poporului, pentru că el nu contează. Dar care să fie pretențiile pe care să le aibă poporul român de la Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, unul cu doctoratul plagiat, altul cu bacalaureatul luat la 28 de ani și o facultate făcută la apelul de seară. Cei doi împreună cu toată șleahta de la PSD și PNL vor îndrepta România către abisul negru. Adrian Năstase are dreptate când spune că un om politic poate fi bun și responsabil după vârsta de 40 de ani, după ce ajunge la o maturitate intelectuală și profesională. În condițiile actuale ce te faci cu tot felul de golani de pe la seral cu doctorate plagiate, mastere făcute înainte sau după doctorate? Dar prostimea votează și de această dată va uita prin câte chinuri i-a făcut să treacă alianța nocivă PSD și PNL. Poporul român daca vrea să aleagă fasciști nu au decât sa ii voteze. Dar să nu uite faptul că PSD și PNL sunt doar slugile de la Bruxelles.

Comasarea alegerilor, soluţia găsită de covrigariul Ciolacul şi Ciucă ca ultimă speranţă în anul electoral

Marcel Ciolacu, premierul zero al României alături de şeful Senatului, Nicolae Ciucă sunt disperaţi să găsească soluţii pentru a mai prosti o dată românii să pună ştampila de vot pe PSD şi PNL. În fond cu asta s-au ocupat cele două organizaţii politice mereu. Prin a prosti, a manipula şi a încerca să pună ştreangul de gâtul românilor prin legile aberante şi proiectele absurde aprobate. Mai nou, groparii României vor comasarea alegerilor europarlamentare astfel încât să se poată folosi de primarii din localităţi pentru a obţine cat mai multe mandate în Parlamentul European.

Românii trebuie să înteleagă, această comasare este de fapt doar urmărirea propriului interes politic meschin de a rămâne la putere şi pentru a servi interesele celor de la Bruxelles. Tot ce se întâmplă în România este de fapt un plan bine pus la punct de cei de la Bruxelles, pus în operă de slugile lor, PSD şi PNL, în speţă Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă. Două exemple fidele de dictatură şi hittlerism!

Comasarea PNL plus PSD egal PMNSG, adică Partidul Muncitoresc Național-Socialist German! În această organizație politică s-au transformat conducătorii României care pupă picioarele celor de la Bruxelles şi care ne duc ţara la sapă de lemn.

 

Comentarii
  • Da ce vede primarul ce votez eu la urne–de se înfrățesc cele două ciume ciordeliste ale ohaosului gogowernator marionetă eșuată de biruxel și poate se merlesc amândouă la vot

  • Numai psd- pnl isi aproba singuri comasarea alegerilor. Toate celelalte partide se opun . De ce ? Pentru ca psd- pnl este alianta comunista care vrea doar Alianta Comunista psd- pnl sa conduca Romania pentru inca 100 de ani exact 1 singur partid PCR cum era pe vremuri . Psd – Pnl = comunism= teroare= dictatura militara= Partidul Socialist – Hitler . Trebuie sa schimbam tot la vot,comunistii anarhisti nu au ce cauta la conducere intr- o tara cu statut democratic.

  • Mujeeeee voturi psd ,mujeeeee voturi pnl! Puuu-aaa- laaaaa sa ne- o sujeti ! O Romanie intreaga voteaza pentru puscaria sobolanilor psd- pnl! Si daca le tragem cu sapa de lemn in cap si cu ,,secera si ciocanul ” in cap cu steagul lor comunist astia pnl – psd in agonia mortii tot aiuresc voturi si victorie si comasarea alegerilor tocmai ei care la alegerile anterioare s- au opus vehement comasarii alegerilor.Mars kurve politice de 2 bani psd- pnl! Partide fasciste ! Kurve politice! Siktir sobolanilor!

  • Vrea sa fuga din tara ,si- a luat la urgenta viza pentru Nemernica? Nu mai apuci sa fugi covrgarule!,Daca psd- pml baga prea tare batul in gard la rusi si ii tot zgandariti in kur pe rasputin cu slava slava ucraina si tot dati armament nato la ukrakanati nu mai apucati sa fugiti din tara tradatorilor nici macar in Ucraina voastra,rasputin are limite si va lovi aceasta tarisoara ,va ia mama dracului

  • Colacu si Maciuca.meritati o mamaliga fierbinte intre ochi si o oala cu bors cu fasole fierbinte intre ochi spune:

    Colacu si Maciuca meritati o mamaliga fierbinte intre ochi si o oala cu bors cu fasole fierbinte intre ochi si oala si ceaunul in capul vostru ,zbang. Singurul merit!

Adauga un comentariu