Actualitate

Comisia JURI a dat aviz pozitiv pentru Adina Vălean

Publicat: 12 nov. 2019

Comisia JURI a dat aviz pozitiv pentru Adina Vălean Daniel Buda, europarlamentar PNL, a declarat că membrii comisiei JURI au dat aviz favorabil pentru Adina Vălean. Adina Vălean este audiata, în aceste momente, de comisiile reunite pentru afaceri europene ale Camerei Deputaţilor şi Senatului. Decizia în Comisia JURI a fost luată cu unanimitate de voturi, a adăugat Daniel Buda.

Europarlamentarul a vorbit, în şedinţa din cadrul Parlamentului României despre necesitatea reducerii numărului de decese în accidentele rutiere din România. Totodată, aceasta a mai subliniat importanța includerii autostrăzii Comarnic-Brașov în rețeaua TEN-T, pentru a evita întârzierile.

Adina Vălean, propusă comisar european pentru Transporturi de către Guvernul României, va fi audiată în comisiile de specialitate ale Parlamentului European pe 14 noiembrie, între orele 13.00 și 16.00.

Comisia JURI a dat aviz pozitiv pentru Adina Vălean Votul în PE pentru cei trei comisari europeni propuși de România, Ungaria și Franța și a Executivului UE propus de președintele-ales Ursula von der Leyen va avea loc într-o sesiunea plenară programată pe 27 noiembrie, potrivit unui comunicat de presă al Parlametului European.loading...

Adauga un comentariu