Economic Local

Compania de Transport Public Iaşi a înfiinţat o nouă staţie de autobuz

Publicat: 10 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Compania de Transport Public Iaşi a înfiinţat o nouă staţie de autobuz

Conducerea Companiei de Transport Public Iaşi a decis să înfiinţeze o nouă staţie pe ultimul traseu deschis. Astfel, locuitorii Complexului rezidenţial ”Class Residence”, de pe Şoseaua Voineşti, pot călători mai uşor către/dinspre Podu-Roş, cu ajutorul mijloacelor de transport public de pe traseul 23. Staţia a fost înfiinţată deja şi poartă denumirea complexului menţionat anterior.

Din cauza numeroaselor situaţii în care şoferii nedisciplinaţi blochează circulaţia tramvaielor şi autobuzlelor parcând în staţiile de transport public, conducerea CTP Iaşi face un apel către cetăţeni să raporteze oamenilor legii de fiecare dată când obervă astfel de situaţii în aşa fel încât circulaţia să se desfăşoare în condiţii normale.

„Timpul suplimentar pierdut de fiecare autobuz pe trasee şi ameninţarea siguranţei călătorilor sunt două dintre cele mai importante probleme provocate de blocarea staţiilor de către şoferii ignoranţi. De multe ori, solicităm pe loc ajutorul Poliţiei Locale sau al celei naţionale. Dacă şi tu observi astfel de cazuri, raportează-le de îndată oamenilor legii, pentru a încerca să limităm împreună acest fenomen”, au declarat reprezentanţii Companiei de Transport Public Iaşi.

Adauga un comentariu