Economic Local

Compania de Transport Public Iași a trecut la angajarea specialiștilor

Publicat: 28 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Compania de Transport Public Iași a trecut la angajarea specialiștilor

După o lungă campanie de angajări realizate de Compania de Transport Public în categoria șoferilor și a mecanicilor, instituția din subordinea municipalității a trecut la angajarea specialiștilor. Astfel, departamentul de Resurse Umane din cadrul CTP Iași caută în această perioadă candidați pentru ocuparea posturilor de ingineri mecanici.
Selecția se organizează în perioada 5-10 decembrie 2019, iar procedura de evaluare va cuprinde două etape. Astfel, după selecția dosarelor înregistrate până la data de 5 decembrie, se va organiza o lucrare scrisă la data de 9 decembrie, după care un interviu, pe 10 decembrie.

„Condițiile de participare la selecție sunt ca aceștia să aibă studii superioare de licență sau echivalente în domeniul tehnic, profilul mecanic. Vechimea în specialitate trebuie să fie de minim 5 ani și sunt cerute cunoștințe la nivel profesionist a standardelor de calitate, a instrucțiunilor și a legislației în domeniul exploatării și mentenanței auto. Sunt necesare și cunoștințe ale legislației privind investițiile și achizițiile sectoriale”, au precizat reprezentanții CTP Iași.

Continuă selecția de șoferi și vatmani

Chiar dacă campania de angajări a CTP Iași durează de aproape un an, încă există un deficit de personal la categoria vatmani și șoferi de autobuz. Pentru a încuraja potențialii candidați pe astfel de posturi, conducerea Companiei de Transport Public pune la dispoziția acestora școlarizare gratuită, cu condiția obligatorie a angajării în cadrul instituției.

Adauga un comentariu