National

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, amendată pentru că nu a curăţat DN 1

Publicat: 13 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere amendată pentru că nu a curăţat DN 1

Autorităţile din Turda au oferit un exemplu pentru colegii lor din România și au amendat pe loc Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere pentru că nu a curățat corespunzător un drum național.

CNAIR a fost amendată, joi, 13 februarie, de către oamenii legii din Turda, pentru că nu a curăţat corespunzător Drumul Naţional 1, în afara localităţii Mărtineşti. Joi dimineaţă, traficul în zonă a fost restricţionat pe ambele sensuri aproximativ o oră, din cauza poleiului.

”Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Turda, în timp ce se aflau în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu pe DN 1 E60, au constatat faptul că în zona kilometrului 69, în afara localităţii Mărtineşti, administratorul drumului public nu a intervenit pentru a îndepărta zăpada depusă pe carosabil şi pentru a împrăştia material antiderapant. În urma neîndeplinirii atribuţiilor ce îi revin, CNAIR a fost sancţionată contravenţional cu 40 de puncte amendă, respectiv 5.800 lei”, a transmis, joi, IPJ Cluj.

Pe drumul respectiv, joi dimineaţă, au fost sesizate porţiuni acoperite cu polei, traficul fiind oprit pe ambele sensuri pentru circa o oră.

Adauga un comentariu