Actualitate

„Competentul“ Florin Cîțu: „Nu e treaba Guvernului să facă autostrăzi!“

Publicat: 15 nov. 2019

Senatorul Daniel Zamfir l-a criticat în termeni duri pe ministrul de Finanţe, Florin Cîţu, după ce acesta a declarat într-o emisiune că nu este treaba Guvernului să facă autostrăzi.

„CEA MAI MARE GAURA SI CEA MAI VIZIBILA… E CEA DIN CAPUL MINISTRULUI” PRAF”…”, a scris Daniel Zamfir pe Facebook.

Întrebat, intr-o emisiune TV, de unde va investi în autostrăzi şi spitale, Cîţu a spus că nu e problema Guvernului. „Nu e treaba guvernului să facă investiţii, noi suntem guvern liberal, încurajăm sectorul privat să facă investiţii. Autostrăzile nu se fac cu bani de la buget”, a precizat Cîțu.

Comentarii
  • Si daca guvernele Romaniei nu au atributii sa construiasca autostrazi, atunci de ce naibii ati mancat rahat permanent ca guvernele PSD nu au facut nimic in sensul asta ?

  • Se pare ca iesenii primesc o „placuta suedeza” de la cel mai mare finantist al Romaniei, de la Burebista, pana in zilele noastre. Ieseni, ati votat PNL. Ati votat KWI. Suportati consecintele !

  • Nici bine nu v-ați ,,suit în copac” că ați și început să ,,vă tăiați crengile de sub picioare” ??? măi holbatule. Nu uita că vin alegeri locale și parlamentare, iar dacă începi că ,,behăi” aiurea de pe acum, iar veți ajunge în opoziție, dar cred că mult mai ,,dureros”. Tot timpul ați ,,behăit” că PSD-ul nu face autostrăzi, că PSD-ul nu face spitale regionale, că PSD-ul vrea să fure bani publici făcând acele parteneriate publice-private pentru construcția de autostrăzi etc etc etc. Acum veniți voi și procedați la fel ca PSD-ul ??? OK. Electoratul vede, aude și vă va ,,taxa” exact ca pe PSD. Ar trebui ca Orban să te bage imediat în ,,ședință” pentru ce ai ,,behăit”. Cred că prin declarația asta, deja ați pierdut niște voturi pt locale și parlamentare.

  • Macar asta nu s-a dat ciumeg precum ala care e la zdup (prostu ala care a fost miruit} ala era tip mogaldan facea,facea, si iar facea pana l-a prins DNA si l-a ascuns un pic, tipic PI SE de MUie ,sa iasa cand se voir termina autostrazile promise de hotii pisede.

Adauga un comentariu