Actualitate

Complexul ideal pentru tine şi familia ta! ” LaroccA Residence ” este primul proiect din România care acceptă plată cu criptomonede – GALERIE FOTO

Publicat: 24 iun. 2021
LaroccA Residence din București este ideal pentru tine și familia ta

Vrei un concept unicat în România? Vrei ca plata să fie uşoară şi fără prea multe bătăi de cap? Din dorinţa dezvoltatorilor de a oferi un concept nou, unicat pe piaţa din Bucureşti a apărut complexul LaroccA Residence. Situat într-una dintre cele mai exclusiviste zone din Bucureşti, complexul îţi promite şi îţi oferă un stil de viaţă . De altfel, LaroccA Residence este primul proiect din România care acceptă plata chiar cu criptomonede.

Curioşi de fel, ne-am interesat despre calitatea şi seriozitatea proiectului. Aşadar am aflat faptul că LaroccA Residence conţine doar 20 de apartamente de o calitate superioară. Zona este una liniştită şi îţi oferă confortul de care ai nevoie.

Ce este LaroccA Residence, complexul imobiliar ideal pentru tine şi familia ta

Situat în Piața Constituției din București, complexul LaroccA Residence include un imobil în care se află 20 de apartamente structurat S+P+2E+3Re. Apartamentele sunt de 2 respectiv 3 camere.

LaroccA reprezintă un mix perfect între materialele naturale și construcțiile moderne și funcționale. Îmbinarea echilibrată între piatră, lemn și ceramică se regăsește în fiecare colțișor al clădirii, de la apartamente și spații comune, și până la fațadă sau alte suprafețe exterioare. Conceptul LaroccA este unic, fundamentat într-un crez personal: „într-o lume în continuă mișcare, naturalul rămâne singurul trend constant”!.

Reporterii BZI.RO s-au deplasat personal la complexul LaroccA Residence

Reporterii BZI.RO s-au deplasat la complexul imobiliar LaroccA Residence si au stat de vorbă cu dezvoltatorul imobiliar. Reporterii au observat calitatea superioară a imobilului și au constatat faptul că zona este una extrem de facilă pentru accesul la toate punctele de interes. Așadar, dezvoltatorul a afrmat faptul că Ideea LaroccA13 a pornit din dorinţa de crea ceva unic, un proiect care să aducă valoare adăugată pieţei rezidenţiale:

“Ideea LaroccA13 a pornit din dorinţa de crea ceva unic, un proiect care să aducă valoare adăugată pieţei rezidenţiale, dar care să devină, în acelaşi timp, parte integrantă a arhitecturii zonale. Clădirea afişează imaginea unui monolit de piatră cu forme şi contur naturale şi generează astfel un echilibru perfect între imobilele existente şi dezvoltările noi din împrejurimile Pieţei Constituţiei”, spun dezvoltatorii.

Antreprenorul ACG Construction & Projects a executat în ultimii 12 ani diverse proiecte de construcţii civile în Bucureşti şi în ţară, având anul trecut afaceri de circa 7 milioane lei.

Ce conţine, din punct de vedere tehnic, complexul LaroccA Residence

Pentru că un proiect serios şi de înaltă calitate nu trebuie să aibă niciun secret, în rândurile care urmează vă detaliem despre calitatea materialelor şi despre detaliile arhitecturale dar și finisaje ale complexului LaroccA Residence

DETALII TEHNICE

Design, siguranţă şi unicitate în zona istorică a Bucureştiului.
Imobilul are faţada ventilată placată cu piatra naturală şi alubond.
Izolaţie termică cu vată bazaltica- Knauf.
Tâmplărie ferestre din aluminiu- Reynaers -The Slim Line 38 şi Concept Patio 130 LS,- sistem glisant bine izolat termic, gama de vârf, ce întruneşte cele mai înalte standarde legate de izolare, stabilitate şi siguranţă.
2 unităţi lift marca Doppler, personalizate pentru LaRocca Residence.
Două intrări cu acces facil pentru persoane cu dizabilităţi. Zonele principale de acces vor fi placate cu piatra naturală.
Sistem de încălzire în pardoseala Rehau.
Pardoseala apartamentelor este placată cu parchet dublu stratificat, special pentru încălzire în pardoseală.
Climatizare mulţi split individual, marca Daikin unitate externă şi Daikin Emura şi Perfera, unităţi interne cu programare de la distanţă prin aplicaţie.
Centrala termică de ultima generaţie, control wi-fi programabil -administrare temperatura prin aplicatie-smart phone.
Bai placate cu marmură naturală alb cu negru/ marmură crem Emperador, accesorizate cu sanitare Hâns Grohe/Dalet, Geberit, Roca şi panouri de dus tip walk-in, marca Sanswiss.
Uşi interioare pline, Porta.
Uşi intrare apartament, Porta.
Sisteme de filtrare apa.
Protecţie Fonică pentru toate instalaţiile de scurgere.
Video-interfon black sticla Electra
Conectare telefon/tv prin fibra optică.
Întrerupătoare electrice rama sticla neagră, cu touch screen şi control wireless.
Balcoane şi terase cu pardoseala flotantă şi granit/gresie exterioară 2 cm.
Părţile comune (lobby, holuri, scări) sunt placate cu marmură masivă.
Imobilul este prevăzut cu camere de luat vederi exterioare.
Scările de acces, intrările şi trotuarele sunt placate cu granit masiv.
Clădirea are iluminat exterior arhitectural.
Imobilul LaRocca Residence este împrejmuit cu gard viu, coniferi de talie mare, Leylandi.
Cutii poştale din oţel încastrate în piatră, Italia.
Contorizare apa şi curent electric individual, la demisol.
Parcare subterană cu acces platforma prevăzută cu sistem de degivrare.

Nu ne crede pe cuvânt, e dreptul tău! Noi i-am vizitat şi ne-au convins. Programează şi tu o vizită accesând site-ul www.aroccaresidence.ro 

Adauga un comentariu