Magazin

Comunicat de presă- Home of Strings

Publicat: 02 mart. 2021

Asociația Home of Strings în parteneriat cu Centrul Cultural Buftea  vă invită la a doua ediție din cadrul Stagiunii Seratelor Muzicale, sub denumirea ‘’Visul unei nopti de Martie’’- Serata Camerală, duminică, 7 martie, începând cu ora 18, la Centrul Cultural Buftea.

În compania minunată a muzicii, veți putea trăi momente de bucurie,alături de talentații artiști; Maria Ungheanu – Soprană, Florin Mitrea – Violoncel, Andreea Butnaru – Pian   și Agata Stefanescu – Vioară.  Am ales pentru această ediție, un program de înaltă calitate artistică, cu lucrări ale compozitorilor George Enescu, Serghei Rahmaninov, Nathan Milstein, Georg Friedrich Handel, Robert Schumann și Ludwig van Bethoven. În atmosfera seratei, amfitrionul Bogdan Chenciu ne va conduce maiestuos,  în fascinanta călătorie muzicală.

Evenimentul va fi cu intrare liberă, pe bază de invitație in limita locurilor legal permise și transmis live online, pe pagina de facebook a asociației Home of Strings, pe canalul de Youtube Home of Strings, cât și pe pagina de facebook a Centrului Cultural Buftea,   https://www.facebook.com/centrulculturalbuftea.official/

Soprana Maria Ungheanu

Languir Me fais de George Enescu

Ne poy krasavitsa de Serghei Rahmaninov

Lascia ch’io pianga de G.F. Handel

Florin Mitrea

Robert Schumann  – Fantasiestucke op. 73 pentru violoncel si pian

Ludwig van Beethoven  –  7 Variatiuni in mi bemol majorWoO 46, pentru pian si violoncel

La pian Andreea Butnaru.

Andreea Butnaru

George Enescu – Pavana din Suita op.10, nr. 2 pentru pian solo

Agata Ștefănescu

Paganiana de Nathan Milstein

Lăutarul  de George Enescu

Mulțumim domnului Director Robert Nagy, https://www.facebook.com/robertnagy2000 pentru sprijinul oferit  și pentru amabilitatea de a susține și a doua ediție din Stagiunea Seratelor muzicale, stagiune deschisă în septembrie, 2020.  Pentru rezervări sunati la:   0722 446 057

Deosebite mulțumiri Sponsorilor asociației Home of Strings, Esri Romania, Merlins Beverages, Clinica Neuroaxis, Zetea Transilvania, El studioStyle.

De asemenea aducem mulțumiri minunaților Parteneri media, Agerpres, Revista Business Talks, Radio Romania Muzical, Atelierul de Creatii Digitale, 4 Arte, Revista Cariere, Online Gallery, PRWave, Book Hub, Promenada Culturala, Revista Leviathan, Bzi, Semne Bune, Ceasca de Cultura.

Despre Asociația Home of Strings

Misiunea noastră este să dezvoltăm și să lansăm următoarea generație de profesioniști de operă. Asociația Home of Strings a fost fondată în 2014, din dorinta de a oferi oportunitati de repetiții  și  de performanță pentru cântăreți si muzicieni care se află la debutul carierei lor. Ceea ce este minunat, este ca nu există nicio limită de vârstă, pentru artisti. Aici este locul pentru începutul vieții lor în arta. Dorinta  noastra este să devenim cea mai importantă si de prestigiu companie de opera particulara, pentru a ne putea  lansa artistii   pe scenele nationale si internationale.

 

Adauga un comentariu