Local

Concediile de odihnă pentru angajaţii spitalelor, anulate

Publicat: 10 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Concediile de odihnă pentru angajaţii spitalelor anulate

Marţi, 10 martie 2020, în cadrul unei şedinţe s-a discutat şi cu o probabilitate mare în viitorul apropiat se va anula orice cerere de concediu de odihnă pentru întreg personalul medical.

De asemenea, se reprogramează toate cazurile medicale care nu reprezintă o urgenţă. În aceste momente, se pregătesc spaţii speciale în fiecare spital, anumite rezerve care vor putea fi utilizate în cazul în care vin pacienţi suspecți/ infectaţi cu coronavirus.

La nivelul judeţului Iaşi, nu sunt persoane în carantină, iar 627 persoane sunt izolate la domiciliu, fără simptomatologie specifică si care sunt monitorizate zilnic de către medicii epidemiologi din cadrul Directiei de Sănătate Publică Iași. In afara de acestea, 242 persoane au iesit din perioada de 14 zile de autoizolare. Menţionăm că starea de sănătate este bună.

Nu sunt persoane din judetul Iasi confirmate cu coronavirus și până în momentul de faţă toate testele efectuate la persoane cu suspiciuni de infecţie cu coronavirus din judeţul Iaşi au ieşit negative.

Noutatea zilei la Iași este că cei care au intrat în prima raportare cu autoizolare și au condiție medicală bună ies din izolarea la domiciliu.

 

 

Adauga un comentariu