Prima pagină » National » Concertul Celine Dion de la Bucureşti, reprogramat pentru 2021
Concertul Celine Dion de la Bucureşti, reprogramat pentru 2021

Concertul Celine Dion de la Bucureşti, reprogramat pentru 2021

10 iun. 2020, 17:51,
Elena Nicoleta Bujor, în National

Concertul Celine Dion de la Bucureşti a fost reprogramat pentru 2021. Concertul pe care Celine Dion urma să îl susţină în data de 29 iulie la Arena Naţională din Capitală a fost reprogramat pentru 25 iulie 2021 din cauza pandemiei de COVID-19. Biletele achiziţionate îşi păstrează valabilitatea, anunţă organizatorii români, Emagic. De altfel, arată aceştia, Celine Dion a anunţat miercuri că turneul său va fi reluat în 2021.

Când va avea loc turneul

Concertul Celine Dion de la Bucureşti, reprogramat pentru 2021. Cântăreața Celine Dion a anunțat că turneul său va fi reluat în anul 2021, având în vedere contextul actual al pandemiei cu coronavirus. Biletele achiziţionate îşi păstrează valabilitatea, anunţă organizatorii români, Emagic. De altfel, arată aceştia, Celine Dion a anunţat miercuri, 10 iunie 2020, că abia așteaptă să cânte din nou alături de românii prezenți la spectacol.

„Chiar am sperat să revenim pe scenă cândva anul acesta, dar nu este nimic mai important decât sănătatea şi siguranţa tuturor. Toată lumea a trecut printr-o perioadă atât de dificilă în timpul acestei pandemii, iar inima mea se îndreaptă spre toţi cei care au suferit. Ştiu că până la urmă vom trece de asta împreună şi vom recupera timpul pierdut. Îmi e dor de spectacolele noastre, abia aştept să cânt din nou cu voi toţi. Aveţi grijă de voi, ne vedem curând!”, a declarat Celine Dion, citată în comunicatul Emagic.

„Courage World Tour”

Astfel, „Courage World Tour” va reîncepe în primăvara lui 2021 şi se va desfăşura în 32 de oraşe din Europa până în vară, inclusiv în Bucureşti.

„Ne pare rău că Celine Dion nu va mai putea susţine concertul de la Bucureşti la data stabilită. Pandemia de COVID-19 are un impact devastator nu doar asupra sănătăţii populaţiei şi a sistemului medical, dar şi la nivel social şi economic, industria muzicală fiind printre industriile afectate grav. Ne aflăm într-un context unic în istoria recentă, trecem toţi prin momente cu adevărat dificile şi suntem siguri că fanii Celine Dion din România înţeleg pe deplin această situaţie,” a declarat Laura Coroianu, director Emagic, organizatorul spectacolului din Bucureşti.

Ultimele bilete disponibile mai pot fi achiziţionate online, la celine.emagic.ro, arată organizatorii români.

Câte perechi de pantofi are Celine Dion

Cântăreața canadiană Celine Dion spune ca a ajuns să aibă în garderobă 10.000 de perechi de pantofi. Într-un episod recent de Carpool Karaoke, James Corden a invitat-o pe Celine Dion. Acesta a întrebat-o despre presupusa ei obsesie pentru pantofi. Când artista a refuzat să răspundă direct, Corden i-a amintit acesteia de interviul pe care l-a oferit în 2017 celor de la WWD, în care a spus că garderoba ei adăposteşte peste 10.000 de perechi de pantofi. „Nu pot renunţa la nimic, pentru că fiecare pereche pe care am cumpărat-o m-a adus unde sunt în această seară”, a zis cântăreaţa pe atunci.

„Fac parte din fiecare pas pe care îl fac, şi simt un ataşament faţă de ei. Puteţi spune că e o nebunie. Păstrez totul, dar cumpăr spaţii mai mari”. Dion a dezvăluit, astfel, în cadrul emisiunii lui Corden, că înainte de a-şi muta colecţia într-un depozit mare din Vegas, ea avea o garderobă numai pentru pantofi în Florida. Acolo, pantofii erau organizaţi în funcţie de culoare şi puteau fi selectaţi cu ajutorul unui buton.

„Erau organizaţi după culori, aşa că apăsam pe alt buton şi apăreau în faţa mea”, a zis ea. Cântăreaţa a mai spus că iubirea ei pentru pantofi a ajutat-o să treacă peste moartea soţului ei, Rene Angelil – de când acesta a murit, colecţia ei a crescut. Însă Corden a ajutat-o pe cântăreaţă să scape de o parte din pantofii pe care aceasta nu îi prea purta. Cum? Plimbându-se cu maşina prin Las Vegas, aceştia opreau trecătorii, deschideau geamul şi le ofereau câte o pereche de pantofi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *