Local

Concluziile alegerilor prezidentale la Iaşi! ChichiRĂU + ChichiBUN = ChichiRICA

Publicat: 14 nov. 2019

După rezultatele de la turul I al alegerilor prezidenţiale, se desprinde o concluzie clară! USR nu mai poate emite pretenţii la câştigarea Primăriei Iaşi! Procentul luat de candidatul Dan Barna la Iaşi este de 17.6 la sută, în timp ce candidatul Klaus Iohannis a luat 36.3 la sută, adică mai mult decât dublu. Cum se explică acest scor? Prin susținerea pe care Klaus Iohannis a primit-o de la primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica! Astfel, făcând o glumă, am putea spune că este nevoie, pe lângă ChichiRĂU şi de ChichiBUN pentru a ajunge la procentele primarului ChichiRICA!

Rămâne de văzut acum, dacă primarul Mihai Chirica va găsi şi un candidat la Consiliul Judeţean, alături de care să meargă în campanie.loading...

Comentarii
  • Tineti minte ? Am zis inca din luna mai ca „victoria” tefelista e doar o basina in vant. Domnu presedinte Barna a luat-o in palma original, numai bine pentru ca madam Chichirau sa il dea jos de la sefia „partidului”. Ma rog, intre ei se saluta precum a zis si doamna Barna, normal. Nu poti sa zici ca Prima Doamna (pardon !) nu vede adevarul. Asa ca dragi tefelisti, ce alt rahat mai inventati ? In turul doi, desigur, dar fara Eroul Presedinte.

Adauga un comentariu