Bursa Barfelor

Concurs luat pe 800 de euro bucata la director și gașca lui. Pont pentru cunoscători

Publicat: 28 ian. 2022

Babetele cele hâtre încep rubricuța de astăzi cu niște vești noi de la băjeții de la derefțiunea de păzit gardurile din giudeț. Ei bine, acești băjeți care au stat la cutie o vreme, au început iar să sară pârleazul și să îndese la buzunar lovele de la alții. Dar iată și cum stă treaba la derefțiunea asta condusă de Bănuț Propodea. Zilele trecute au mai fost făcute niște concursuri pentru unele posturi pe acolo, iar tariful cică a fost de vreo 800 de epuroi ca treaba să fie bună. Cam așa s-au făcut concursurile la derefțiunea de acolo, că numai pilele lui Propodea, ale lui Petrică Niciolau, și care mai e pe acolo, au reușit să ia posturile alea. Întrebarea întrebătoare e ce fac ăia de mai sus, de-i lasă pe ăștia să-și facă de cap cum vor. Babetele mai sapă oleacă să vadă cine a plătit la buzunarul ălora nesătui de acolo și vă dau lista completă zilele astea.
Comentarii
  • Bai, ziarele lui peste! Numai goange scrieti pt babete! Va intrebati ca prostii, de ce CJ nu ia nicio atitudine? Pai ce atitudine sa ia daca laturile pe care le aruncati voi sunt sf-uri in capul vostru, doar sa va vindeti ziarul sa aveti si voi o bucata de paine! Bai, informatiile pe care vi le da alde lucacenco, stoicescus sau alti frustrati, sunt de kkt, ca poate pica „podea si ai lui” si vin ei, jupani la carma directiei. Lui lucacenco ii curg balele dupa scaunul de sef, stoicescus, un frustrat care se da dupa cum bate vantul, iar altii ca ei spera sa ajunga un sefutzi intr-un birou ca deh, merita la cele 4 clase pe care abia le-au terminat.
    Bai, voi nu vedeti ca nu va baga nimeni in seama? Credeti ca pune botu’ cineva la „informatiile” pe care le luati de la niste „luzeri”?

  • Bai Anonim, asa-i ca nu ti-ai vazut-o azi? O ai prea mica, si „decat” un scaun te mai salveaza ca sa ti-o vezi in oglinda! Frustratule!

  • Ai masurat-o tu cand ti-a intrat in gura? Iti aperi albinosul care nici par pe fata nu are…
    Cand te-a turnat florea ca i-o trageai veveritei la buci prin popas pacurari, acum e baiat bun si l-ai facut sef.

  • Bai Anonimule, pervers mic ce esti! Da’ tu ce faceai la „popas pacurari”? Tineai de sase si-ti ungeai bucile cu crema, asteptandu-ti randul, poate-poate prinzi si tu un os? Ai luat teapa, esti neinteresant si nu prezinti potential! Cine sa se incurce cu tine? Poate doar sa speli budele… Hai, ciao!

  • Mai dobitocilor, puteți să-i pupați undeva pe toți pe care-i bârfiți, sunteți niște mâncători de rahat, semn ca v-a plecat dobitocul ala tâmpit și obsedat sexual, asteptati-l sa vina sa-i sugeti ce a mai rămas! Lucanescu, Romanescu și Stoicovici, nu v-a jecmanit destul, mai aveți câte ceva de oferit acestor ordinari?

Adauga un comentariu