International

Condamnare record pentru frații proxeneți din Vaslui care își abuzau prostituatele

Publicat: 09 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Condamnare record pentru frații proxeneți din Vaslui care își abuzau prostituatele

Cristian şi Sebastian Sandulache, fraţii proxeneţi din Vaslui care şi-au pus bile în penisuri pentru a provoca dureri prostituatelor violate în Spania, au fost trimişi în judecată pentru trafic de fiinţe umane, proxenetism şi spălare de bani şi riscă o pedeapsă de 600 de ani de închisoare.

Fiecare dintre fraţi şi-a introdus bile metalice în penis pentru a provoca dureri mai mari femeilor pe care le violau, au precizat procurorii în instanţă, potrivit mirror.co.uk. Cristian şi Sebastian Sandulache au fost acuzaţi că ar fi obligat mai multe femei să se prostitueze într-un bordel din localitatea Oviedo din Spania. De pe urma fetelor care practicau cea mai veche meserie din lume, indivizii obţineau în fiecare noapte peste şi 10.000 euro, potrivit stirilekanald.ro.

Procurorii, care au instrumentat cazul înfiorător, susţin ca o prostituată a rămas fără un braţ, care i-a fost fost tăiat cu o sabie de samurai. Mai mult, în cazul în care nu reuşeau să obţină suficienţi bani de la clienţi, fetele erau forţate să mănânce bancnote euro.

Adauga un comentariu