Local

Conducătoarea auto care a lovit mortal un student străin pe trecerea de pietoni din Copou, reţinută pentru 24 de ore – EXCLUSIV

Publicat: 01 oct. 2021
Accident rutier în municipiul Iași

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 1 octombrie 2021, conducătoarea auto a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore, potrivit autorităţilor ieşene.

Reamintim faptul că studentul străin Adrian Garcia Pereira, în vârstă de 20 de ani, a fost lovit pe trecerea de pietoni de pe Bulevardul Carol I, în zona Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi, de Veronica Mădălina Iacob, în vârstă de 23 de ani, din Hârlău, care se afla la volanul unui Volvo.

UAIC Iaşi tine un moment de reculegere luni, 4 octombrie 2021

Accidentul rutier mortal a avut loc miercuri spre joi noaptea, la ora 2.00. Veronica Mădălina Iacob, în vârstă de 23 de ani, se afla la volanul unui Volvo. Conducătoarea auto l-a acroşat de pe trecerea de pietoni pe Adrian Garcia Pereira, în vârstă de 20 de ani, student străin care venise cu Erasmus în România.

De asemenea şi UAIC Iaşi a transmis un mesaj de condoleanţe familiei îndurerate a studentului.

„Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași își exprimă profundul regret pentru moartea lui Adrián García Pereira, student Erasmus de la Universitatea din A Coruña. Invităm comunitatea noastră academică să se alăture familiei și colegilor săi într-o durere și să țină un moment de reculegere luni, 4 octombrie 2021, la ora 13:00. Dumnezeu să-și odihnească sufletul în pace!”, transmit reprezentanţii UAIC Iaşi.

Comentarii
  • Foarte bine! Proasta mai avea alt accident la activ – şi asta la doar 23 de ani.
    Vine copilul sa studieze in Romania si se intoarce intre 4 scanduri acasa la părinţi fiindca o târfă nenorocită nu stie sa respecte regulile de circulatie..

  • Nici nu stiti care au foat factorii perturbatori care au provocat accidentul si va dati cu parerea. Greseli exista si oricine poate produce astfel de evenimente. Dar e usor sa batem cu pietre in cel pe care il credem vinovat insa nimeni nu stie ce s-a intsmplat decat organele legii. Si nu, nu avea alt accident la activ asa cum s-a vehiculat, cel putin, nu din vina soferitei.

  • tu iti dai seama, astia la 02:00 noaptea se plimbau pe Copou, la UAIC. fereasca fecioara maria.
    ala nu stie sa traverseze o trecere , ca multi tineri din ziua de azi care nu se asigura, dorm in telefon, cat despre soferi, conduita preventiva cand observa o trecere de pietoni, este zero barat, nici nu le pasa ca pot ucide pe cineva, merg cu aceeasi viteza, nu incetinesc ca conduita preventiva.

Adauga un comentariu