Sport

Conducerea lui Glasgow Rangers, reacție oficială cu privire la viitorul lui Ianis Hagi pe Ibrox

Publicat: 04 mai 2020

Oficialii lui Rangers au vorbit despre posibilitatea ca Ianis Hagi (21 de ani) să fie transferat definitiv de scoțieni. Mijlocașul român are o clauză de cumpărare definitivă de cinci milioane de euro. Directorul sportiv al lui Rangers, Ross Wilson, spune că Ianis și-a găsit deja locul în echipa lui Steven Gerrard.

„Ianis a impresionat de când a ajuns la noi. Sunt mereu în contact cu el, atât eu, cât și antrenorii. Suntem foarte multumiți de el și avem o opțiune să-l transferăm. De asemenea, avem o relație foarte bună cu el, cu agentul și tatăl sau. Și-a găsit un loc la Rangers, unde se simte iubit”, a spus Ross Wilson, potrivit Daily Record.

Cei de la Rangers, la picioarele lui Ianis Hagi

Ianis Hagi a impresionat la Rangers, acolo unde a fost împrumutat, din ianuarie, de la Genk. Scoțienii au postat pe Twitter un clip video de la meciul cu Braga, atunci când tânărul internațional român a reușit o dublă:

„Au trecut zece săptămâni de la meciul cu Braga. Ce moment demn de Europa League ne-a oferit Ianis Hagi”, se arată în postarea clubului.

Partida la care se face referire s-a disputat în 16-imile Europa League, când Rangers a reușit o revenire superbă în duelul cu Braga. Conduși cu 2-0, scoțienii s-au impus cu 3-2 la final. Ianis Hagi a dat semnalul unei reveniri extraordinare a lui Rangers. În minutul 67, după o pătrundere în careu a lui Ianis și un șut năprasnic, cu piciorul stâng, la colțul scurt, meciul a fost relansat.
Ulterior, Aribo puncta și el, iar Ianis reușea dubla, în minutul 82. Rangers a câștigat cu 3-2 și a obținut calificarea în optimi, după ce s-a impus și în retur, acolo unde a pierdut prima manșă a duelului cu Bayer Leverkusen, scor 1-3.

11 meciuri a disputat Ianis Hagi până acum în tricoul lui Rangers, reușind trei goluri si două assisturi

Adauga un comentariu