Sport

Conducerea lui Glasgow Rangers, reacție oficială cu privire la viitorul lui Ianis Hagi pe Ibrox

Publicat: 04 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Conducerea lui Glasgow Rangers reacție oficială cu privire la viitorul lui Ianis Hagi pe Ibrox

Oficialii lui Rangers au vorbit despre posibilitatea ca Ianis Hagi (21 de ani) să fie transferat definitiv de scoțieni. Mijlocașul român are o clauză de cumpărare definitivă de cinci milioane de euro. Directorul sportiv al lui Rangers, Ross Wilson, spune că Ianis și-a găsit deja locul în echipa lui Steven Gerrard.

„Ianis a impresionat de când a ajuns la noi. Sunt mereu în contact cu el, atât eu, cât și antrenorii. Suntem foarte multumiți de el și avem o opțiune să-l transferăm. De asemenea, avem o relație foarte bună cu el, cu agentul și tatăl sau. Și-a găsit un loc la Rangers, unde se simte iubit”, a spus Ross Wilson, potrivit Daily Record.

Cei de la Rangers, la picioarele lui Ianis Hagi

Ianis Hagi a impresionat la Rangers, acolo unde a fost împrumutat, din ianuarie, de la Genk. Scoțienii au postat pe Twitter un clip video de la meciul cu Braga, atunci când tânărul internațional român a reușit o dublă:

„Au trecut zece săptămâni de la meciul cu Braga. Ce moment demn de Europa League ne-a oferit Ianis Hagi”, se arată în postarea clubului.

Partida la care se face referire s-a disputat în 16-imile Europa League, când Rangers a reușit o revenire superbă în duelul cu Braga. Conduși cu 2-0, scoțienii s-au impus cu 3-2 la final. Ianis Hagi a dat semnalul unei reveniri extraordinare a lui Rangers. În minutul 67, după o pătrundere în careu a lui Ianis și un șut năprasnic, cu piciorul stâng, la colțul scurt, meciul a fost relansat.
Ulterior, Aribo puncta și el, iar Ianis reușea dubla, în minutul 82. Rangers a câștigat cu 3-2 și a obținut calificarea în optimi, după ce s-a impus și în retur, acolo unde a pierdut prima manșă a duelului cu Bayer Leverkusen, scor 1-3.

11 meciuri a disputat Ianis Hagi până acum în tricoul lui Rangers, reușind trei goluri si două assisturi

Adauga un comentariu