Local

Conducerea PSD se află la Iaşi. S-au stabilit delegaţii pentru congresul din februarie! Când va fi anunţat candidatul PSD la Primăria Iaşi – FOTO/ VIDEO

Publicat: 24 ian. 2020

Conducerea PSD s-a reunit la Iaşi în cursul zilei de astăzi. În frunte cu Paul Stănescu, secretarul general al partidului, cei de la PSD au stabilit delegaţii pentru congresul din luna februarie. De asemenea, Maricel Popa, preşedintele PSD Iaşi, şi-a prezentat bilanţul intern. Deşi era aşteptat la Iaşi, Marcel Ciolacu, şeful PSD şi preşedintele Camerei Deputaţilor, nu a mai ajuns în Capitala Moldovei.

„Am decis în Comitetul Executiv că stabilirea candidaţilor pentru alegerile locale să fie făcută până în 15 februarie „, a spus Paul Stănescu.

La Iaşi se face un sondaj intern pentru stabilirea candidatului la Primăria municipiului.

„Stabilirea candidatului este atributul organizaţiei PSD Iaşi”, a spus Stănescu.

Pe de altă parte, Maricel Popa susţine că are o colaborare instituţională bună cu edilul Mihai Chirica, dar că nu s-a decis dacă acesta va reveni în partid. Popa susţine că în februarie se va decide candidatul filialei interneloading...

Comentarii
  • La ce ați venit mai trădătorilor la Iași sa ne intoxicații cu laudele mincinoase ,… Ați furat dreptul de a trai în tara natală a copiilor …. Nu aveți banii ptr dublarea alocațiilor dar ptr dublarea salariilor voastre ați avut de la12000 la24000 ronj?…..jeguri impostori hoților criminalilor …. călcați pământul câștigat cu viața de străbunii noștri și voi la-ti vandut pe nimic….

Adauga un comentariu