Eveniment-Social

Conferința anuală a Muzeului Municipal „Regina Maria” Iași, ediția a IV-a

Publicat: 24 aug. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Conferința anuală a Muzeului Municipal Regina Maria Iași ediția a IV-a
Manifestarea este deja un reper în atragerea celor mai noi și valoroase cercetări privitoare la istoria orașului Iași, fiind totodată gazda unor dezbateri pe teme de muzeografie

Muzeul Municipal ,,Regina Maria” din Iași, cu sprijinul Primăriei Iași, în parteneriat cu Institutul de Istorie ,,A.D. Xenopol”, anunță organizarea, în zilele de vineri și sâmbătă, 25-26 august 2023, a Conferinței Anuale, intitulată sugestiv ,,Din istoria orașului Iași:oameni, locuri, instituții”.

Aflată la cea de a IV-a ediție, manifestarea este deja un reper în atragerea celor mai noi și valoroase cercetări privitoare la istoria orașului Iași, fiind totodată gazda unor dezbateri pe teme de muzeografie.

Așadar, participanții, istorici, filologi, arheologi, muzeografi, geografi  și pasionați de trecutul și prezentul orașului, tineri sau aflați la vârsta maturității academice, au răspuns și de această dată chemării lansate de Muzeul Municipal ,,Regina Maria” din Iași, anticipând dorința publicului de a cunoaște istoria orașului într-o manieră adaptată timpurilor prezente.

Adauga un comentariu