Eveniment-Social

Conferința ,,BRICS și ordinea economică mondială”, la sediul Academiei Române din Iași

Publicat: 28 mart. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Conferința BRICS și ordinea economică mondială la sediul Academiei Române din Iași
Conferința va fi susținută de experți în domeniul economiei și relațiilor internaționale

Academia Română – Filiala Iași organizează seria lunară de conferinţe sub genericul „PRELEGERI ACADEMICE” și vă invită să participați la conferința BRICS și ordinea economică mondială.

Manifestarea va avea loc vineri, 29 martie 2024 începând cu ora 11.00 în Aula Filialei.

Seria „PRELEGERI ACADEMICE” este destinată publicului larg oferind dezbateri pe teme științifice actuale contribuind astfel la viața culturală a comunității ieșene.

Conferința va fi susținută de experți în domeniul economiei și relațiilor internaționale, care vor oferi perspective noi și analize profunde asupra subiectului. Evenimentul se anunță a fi unul interesant și educativ, aducând în atenția publicului informații valoroase și relevante în contextul economic global actual.

Așadar, cei interesați să afle mai multe despre BRICS și influența sa asupra economiei mondiale sunt invitați să participe la conferința „BRICS și ordinea economică mondială” organizată de Academia Română – Filiala Iași. Afișul evenimentului poate fi consultat pentru a afla mai multe detalii despre conferință și despre participarea la aceasta.

Adauga un comentariu