Local

Conferinţă de presă! Deputatul Petru Movilă prezintă cele mai noi aspecte ale Autostrăzii Unirii LIVE VIDEO

Publicat: 23 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

În aceste momente, la sediul PMP Iaşi, are loc o conferinţă de presă. Preşedintele PMP, deputatul Petru Movilă, va prezenta cele mai noi aspecte ale proiectului Autostrăzii Unirii. De asemenea, parlamentarul ieşean va mai detalia şi alte aspecte ce ţin de guvernarea locală şi cea naţională.

 

”Voi solicita premierului Ludovic Orban şi ministrului Trasnporturilor să se ocupe şi să răspundă personal de punerea în aplicare a legii iniţiate de mine, legea care se referă la obligativitatea Guvernului României de a implementa şi a pune în practică Autostrada Unirii.
Autostrada Unirii a ajuns bătaia de joc a politicienilor, parcă este o poveste despre care toţi îşi dau cu părerea, toţi vorbesc, dar nu răspunde nimeni. Sunt supărat pentru că avem 170 de ani de când Moldova, moldovenii au făcut absolut orice ca să se creeze România Mare.

În tot acest timp, Moldova a fost mulsa de bogăţii, mulsa de milioane de oameni, de cetăţeni care au fost nevoiţi să se ducă să muncească în Braşov, Bucureşti, Constantă, Timişoara pentru că nimeni nu a făcut investiţii în Moldova. Moldovenii au fost nevoiţi să ridice oraşe în alte părţi ale României. Moldova a fost ţinută mereu în subdezvoltare. Spun acest lucru cât se poate de revoltat. Aşteptăm ca în prima şedinţă din 2020, Guvernul Orban să anuleze punctul trei care se referea la Comisia de Prognoza şi Parteneriatul Public Privat. PSD şi-a bătut joc de autostradă introducandla punctul trei, autostrăzile public-privat. Nu înţeleg de ce au avut nesimţirea să facă acest lucru (…)” a declarat deputatul PMP, Petru Movilă.

Adauga un comentariu