Local

Conferinţă de presă susţinută de Mihai Chirica, edilul municipiului Iaşi. Sunt abordate mai multe subiecte administrative – LIVE VIDEO

Publicat: 24 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Conferinţă de presă susţinută de Mihai Chirica edilul municipiului Iaşi. Sunt abordate mai multe subiecte administrative - LIVE VIDEO
Mihai Chirica, edilul Municipiului Iași

Joi, 24 septembrie 2020, de la ora 12.00, la Primăria Municipiului Iaşi, edilul Mihai Chirica susţine o conferinţă de presă. În cadrul discuţiei vor fi abordate mai multe subiecte administrative ce ţin de Consiliul Local. De asemenea, Mihai Chirica va puncta şi alte subiecte.

„Este ultima conferinţa de presă pe subiecte admnistrative. A fost şi o şedinţă de Consiliu Local de dimineaţă. De mâine comunicarea va fi din ce în ce mai lentă pe secţia politică. Luni, 28 septembrie, după rezultatul votului vom vedea în ce maniera continuă comunicarea dintre noi.

Pot să vă anunţ, colegii mei au rezolvat problema persoanelor din Galata care au întâmpinat probleme cu energia electrică. Ieri, am semnat contractul de lucrări pentru extinderea şi creşterea capacităţii electrice din zona Galata. Vor fi construite 6,32 km de linie de alimentare de medie tensiune, 14 km subterane şi opt puncte de transformare.

Acestea lucrări se fac prin asociere cu o valoare totală a lucrărilor de 2 milioane de euro.

Deschiderea pistei de alergare a stadionului Emil Alexandrescu din Iaşi. Regulamentul va fi afişat de astăzi la stadion sau pe pagina de internet a Primăriei. Pe la peluză A se va face intrarea, interval orar 16 – 21 sezon de iarnă, 16 – 23 sezon de vară.

Activitatea desfăşurată nu poate dura mai mult de o oră pentru a permite unui număr mare de alergători, şi păstrând o activitate de 2 m. Poliţia Locală va asigura respectarea acestui regulament.

Peste 80% privind lucrările la noul bloc operator din Iaşi sunt finalizate. Valoarea sălilor de operaţie, plus 16 paturi de AŢI se ridică la 10,8 milioane lei. Nu sunt probleme de decontare.”, a transmis Mihai Chirica.

Adauga un comentariu