Local

Conferinţa la Primăria Iaşi. Primarul Mihai Chirica prezintă noile proiecte din şedinţa de Consiliu Local – LIVE VIDEO

Publicat: 13 aug. 2020
Conferinţa la Primăria Iaşi. Primarul Mihai Chirica prezintă noile proiecte
Conferinţa la Primăria Iaşi. Primarul Mihai Chirica prezintă noile proiecte

La această oră, la Primăria Iaşi, are loc o conferinţă susţinută de primarul Mihai Chirica. Edilul municipiului Iaşi va prezenta o serie de proiecte care se vor regăsi pe ordinea de zi a şedinţei de plen a Consiliului Local Iaşi de săptămâna viitoare, dar şi unele investiţii noi derulate de autoritatea locală. De asemenea, primarul Mihai Chirica va prezenta şi ultimele măsuri luate de Comitetul Local pentru Situații de Urgență luate în cursul zilei de ieri, 12 august 2020, pentru prevenirea răspândirii Covid-19

 

 

Comentarii
  • Dle primar CHIRICA de 3 ani tot va spunem ,va trimitem la primarie sesizari si nu vreti sa ne bagati in seama deloc ,v/a interesat doar Cand v/am dat votul atat ,in alexandru pe stada bistrita sunt vecini la parter care si-au facut balcoane ilegal fara nici un act ,fara aprobare ,fara accept si si/au insusit si terenul din fata balcoanelor unde se jucau nepoteii nostri ,si l.au ingadit de parca ar fi terenul lor ,noi platim anual impozit pe acest teren ,unii au depasit cu balcoanele chiar linia blocului ,si-au facut adevarate balcoane cat o sufragerie ,de ce nu ne asculTati ,de ce nu ne bagati in seama dle primar ?

  • CAT MAI PROSTESTI IESENII CU ABURELI ESCROCULE ,CATE VILE AI SI CATE MII DE EURO AI IN CONTURI ? AI FACUT VREO SALA DE SPORT PT TINERET ,LOCUINTE SOCIALE PT CEI CE NU AU SERVICI SI MANCARE ?

  • De unde aveti atatea vile si terenuri primare chirica ? stiti ca in iasi sunt mii de oameni care nu au de munca si nu are ce le pune copiilor paine pe masa ? de ce nu va pasa de oamenii necajiti si oropsiti …

  • in spatele blocurilor de pe bistrita 9 este destul teren pt a face o parcare de pe care primaria ar castiga bani dar nu este interes ,mai este si un parc infect pe care se aduna drogatii si alocoolistii din dalas ,politia nici nu vine cand este chemata in acest parc unde drogatii urla si fac galagie ca in jungla ,pe primar il doar in cot de cei din cartier ,de piata taganeasca din alexandru condusa de escrocu de starica unde vand speculantii de taganni care inseala pensionarii cu marfa fara acte sau autorizatii ,in alexandru e ca in babilon .

Adauga un comentariu