Local

Conferința Națională de Neuroștiințe Moderne „Boala Parkinson & Alte Tulburări de Mișcare” va reuni, la Iași, specialiști din întreaga țară – FOTO

Publicat: 22 feb. 2024
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Conferința Națională de Neuroștiințe Moderne Boala Parkinson  Alte Tulburări de Mișcare va reuni la Iași specialiști din întreaga țară - FOTO
Pentru participanții care suferă de boala Parkinson, intrarea este gratuită

Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iași, în colaborare cu Societatea Română de Neurochirurgie, Societatea de Neurologie din România și Colegiul Medicilor din România, organizează cea de-a V-a ediție a Conferinței Naționale de Neuroștiințe Moderne „Boala Parkinson & Alte Tulburări de Mișcare”.

Conferința Națională de Neuroștiințe Moderne se va desfășura la Iași

 Spitalul Clinic de Urgență „Prof. dr. Nicolae Oblu” din Iași
Conferința Națională de Neuroștiințe Moderne „Boala Parkinson & Alte Tulburări de Mișcare” se va desfășura la Iași

Evenimentul medical se va desfășura în perioada 11-13 aprilie 2024, la Iași și va reuni specialiști din întreaga țară.

„Acest eveniment reprezintă un punct de referință pentru comunitatea medicală ieşeană. Ediția din acest an își propune să adune, la Iași, experți medicali, cercetători și practicieni din domenii variate: neurologie, neurochirurgie, neuroștiințe și domenii conexe, precum psihiatrie, reabilitare medicală, kinetoterapie, gastroenterologie, geriatrie, cardiologie, logopedie, nutriție, urologie, medicină de familie, farmacie, asistență medicală și socială.

Vom avea un dialog constructiv centrat pe noutăți în diagnosticarea, tratamentul și managementul bolii Parkinson și altor tulburări de mișcare, oferind o platformă unică de schimb de cunoștințe, dezbatere și colaborare”, subliniază conf. univ. dr. Lucian Eva, managerul Spitalului „Prof. Dr. Nicolae Oblu”.

Pacienții care suferă de boala Parkinson vor avea acces gratuit

 dr. Lucian Eva, manager Spitalul Clinic de Urgență „Prof. dr. Nicolae Oblu” din Iași
Locația unde se va desfășura conferința este Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” Iași

Persoanele care suferă de boala Parkinson și alte tulburări de mișcare, precum și pentru aparținătorii acestora, la sesiunea dedicată lor, intitulată „Patient Journey”, accesul se face gratuit, în baza completării unui chestionar.

„Un moment special al conferinței va fi cel dedicat Zilei Internaționale a pacientului cu boală Parkinson, celebrată pe data de 11 aprilie, cu scopul de a sublinia importanța informării și conștientizării impactului acestei maladii asupra individului, familiei și societății. În cadrul Programului Conferinței vom discuta despre progrese recente în cercetarea și tratamentul bolii Parkinson. Abordări inovatoare în managementul tulburărilor de mișcare.

Tehnologii emergente și terapii experimentale în neuroștiințe. Crearea unei platforme pentru schimbul de idei, tehnici și cunoștințe între profesioniștii din domeniu. Promovarea colaborărilor interdisciplinare pentru îmbunătățirea îngrijirii pacienților, înțelegerea și gestionarea bolii Parkinson. De asemenea, vom avea o sesiune specială, «Patient Journey», dedicată poveștilor, experiențelor și nevoilor pacienților și aparținătorilor lor. Prin această inițiativă dorim să subliniem importanța perspectivei umane în abordarea bolii Parkinson”, a spus dr. Florentina Danciu.

Locația unde se va desfășura conferința este Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” Iași.

Comentarii
  • Frumos: la poza cu locatia unde se va desfasura conferinta puneti poza cu candidatul la europarlamentare. Bravo! Ba mai mult, un articol pe zi cu cetateanul respectiv si comentarii sterse. Ura!
    Va sustin! 😂😂

Adauga un comentariu