Eveniment-Social

Conferința Naţională de Patologie Infecţioasă cu tema “Abordarea interdisciplinară a patologiei infecţioase în an pandemic”

Publicat: 22 iun. 2021
Intrarea în spital, unde scrie Spitalul Clinic De Boli Infecțioase, și un bărbat îmbrăcat în sacou și cu papion, Florin Roșu, managerul Spitalului de Boli Infecțioase
Florin Roșu, managerul Spitalului de Boli Infecțioase "Sfânta Parascheva" din Iași

În perioada 24 – 26 iunie 2021, va avea loc în mediul virtual Conferința Naţională de Patologie Infecţioasă cu tema “Abordarea interdisciplinară a patologiei infecţioase în an pandemic”.

Organizatorii evenimentului sunt: Spitalul Clinic de Boli Infecțioase “Sf. Parascheva” Iași, Universitatea de Medicină şi Farmacie ”Grigore T. Popa” Iaşi, Societatea de Boli Infecțioase și HIV/SIDA, Asociația Institutul Pan-European de Cercetare “Prof. Dr. Vasile Luca”.

Tematica științifică va aborda următoarele subiecte de interes major pentru toți medicii infecționisti și nu numai:
– Infecția SARS CoV-2
– Infecția HIV
– Infecția cu virusurile hepatitice B și C
– Varia
Experiența din ultima perioadă în lupta cu SARS COV-2 va fi prezentată de către specialiștii centrelor din țară: București, Iași, Galați, Cluj-Napoca, Tg. Mureș, Timișoara, Constanța, Craiova. Suntem convinși că schimbul de informații despre acest virus va suscita interesul unui număr mare de profesioniști în domeniul medical.
Programul științific al evenimentului include sesiuni de prezentări orale si de e-postere, iar lectorii invitați sunt nume importante din domeniul bolilor infecțioase.

Tematica științifică a conferinţei se adresează medicilor specialişti şi medicilor rezidenţi din specialitatea de boli infecţioase, dar şi din alte specialităţi (medicină internă, pediatrie, reumatologie, oncologie, epidemiologie, microbiologie, dermatologie, pneumologie etc). Informații detaliate despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.patologieinfectioasa.ro.

Adauga un comentariu