Cancan

Conflict între Alex Velea și Cătălin Măruță. „Calcă pe cadavre”

Publicat: 17 iun. 2021
Alex Velea si Catalin Maruta, intre cei doi existand un conflict
Alex Velea și Antonia îl acuză pe Cătălin Măruță că face multe pentru rating, inclusiv că ar călca pe cadavre

Conflict în showbiz! Alex Velea l-a acuzat pe Cătălin Măruţa că nu are scrupule şi cauta scandal cu orice preţ. Cei doi erau prieteni la cataramă în urmă cu ceva ani. Conflicul ar fi izbucnit din cauza atitudinii lui Măruţa. Se pare că, de-a lungul timpului, între cei doi au fost mai multe certuri, dar şi împăcări. În cele din urmă, relati s-a deteriorat şi a apărut un conflict, inevitabil se pare, între Alex Velea şi Cătălin Măruță.

Cântăreţul ar fi promis că nu va mai calcă niciodată în emisiunea lui Măruţa. Dezvăluirile au fost făcute în podcastul găzduit de Speak.

Alex Velea: “Chema rudele fostei mele soții ca să vorbească despre mine aiurea”

Iată ce spunea Alex Velea:

„Mi se pare că în fiecare săptămână nu există emisiune în care să nu vorbească despre mine sau Antonia, dar într-un context nefavorabil nouă, un context nașpa, inclusiv momente în care le dă apă la moară ca să zică ceva nașpa.

N-am ce să mai vorbesc cu Cătălin Măruță. S-a mai întâmplat când chema rudele fostei mele soții ca să vorbească despre mine aiurea, după ce avusesem niște ani de prietenie. După aceea l-am măscărit și l-am înjurat pe unde apucăm. A vrut să ne împăcăm, după care a sunat-o pe mama și i-a spus «doamnă, știți cum e, e ca într-o relație, am mai greșit». Și-a cerut un fel de scuze și am lăsat-o așa, după care și-a luat din nou filmul ăsta de cancanism, calcă pe cadavre. S-a dus prea mult, s-a dus prea departe. Este prea târziu”, a declarat Alex Velea, în podcastul găzduit de Speak, pe YouTube.

Din câte se pare, Velea voia să facă o piesă cu Andra, soția lui Măruță, dar din cauza controverselor dintre ei artistul s-a răzgândit subit.

„Îmi doream oricum să fac o colaborare cu Andra pentru că mi se pare că este tare din punct de vedere vocal și am zis: «Hai să o las așa». Am mers, am cântat la Ateneu, am mers în turneu, în fine, după care și-a luat din nou filmul ăsta de cancanist, de calcă pe cadavre”.
Citeşte întreaga ştire: Alex Velea, replică acidă la adresa lui Măruță. „Nu am ce să mai vorbesc cu el. Și-a luat din nou filmul ăsta de cancanist”

Antonia despre Cătălin Măruță: ”Gratuit și penibil”

Pe de altă parte, şi Antonia, partenera de viaţă a lui Alex Velea, a răbufnit la adresa prezentatorului de la Pro TV. Ea l-a acuzat că duce o campanie de denigrare la adresa lor.

”Există o diferență între abuz și dorința de a face audienţă cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbârligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare a numelui nostru. Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs. Inclusiv cei care aleg să răspundă la întrebările negative au o frustrare faţă de noi. Fiecare alege să iasă în faţă cu ce poate. Gratuit. Penibil. Răutate în prime time! Avem o plajă largă de artiști persoane publice și cu toate acestea întrebările se rezumă la Antonia și Alex Velea. De ce?”, a scris Antonia într-un Instastory.

Recent, Alex Velea a fost implicat în alt scandal. Fulgy, băiatul Clejanilor, a dezvăluit că în studioul lui Alex Velea se consumă droguri și că furnizor ar fi Matias, fost concurent la Chefi la cuțite, sezonul 9.

Alex Velea a devenit cunoscut la începutul anilor 2000, colaborând cu nume importante din România, printre care și: Anna Lesko, Marius Moga, Smiley, Mandinga și nu numai. De altfel, la studioul lui Marius Moga și al soției acestuia, Bianca Lăpuște, Velea și Anda Adam au hotărât să colaboreze. Atunci a apărut piesa „Ce ți-aș face? (Selecta)”. Iat-o:

Adauga un comentariu