Eveniment-Social

Congres Național de Neuroștiințe Moderne, la Iași! Când are loc evenimentul

Publicat: 19 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Congres Național de Neuroștiințe Moderne la Iași Când are loc evenimentul

La finalul lunii octombrie, Iașul va fi gazda unui eveniment important pentru lumea medicală. Este vorba despre Congresul Național de Neuroștiințe Moderne. Acesta se va desfășura în perioada 30 octombrie – 3 noiembrie. Astfel, cei mai importanți specialiști în neuroștiințe vor sosi la Iași. Evenimentul este organizat de Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. N. Oblu” împreună cu Societatea Română de Neurochirurgie și alte structuri din lumea medicală și nu numai. Principala temă abordată în cadrul congresului va fi „Provocările și controversele în neuroștiințe”.

Sute de specialiști vor sosi la Iași

Cu ocazia acestui eveniment, la Iași vor sosi aproximativ trei sute de specialiști. Printre aceștia se vor afla reprezentanți ai Ministerului Sănătății, dar și manageri ai instituțiilor publice și private din domeniul medical. Totodată, vor fi prezenți și reprezentanții Caselor Județene de Asigurări de Sănătate, reprezentanți ai DSP sau asistenți medicali. De menționat este faptul că aceste manifestări au devenit o tradiție pentru comunitatea ieșeană. În fiecare an, medicii din diferite specialități se reunesc la Iași pentru a analiza și dezbate anumite subiecte de actualitate. Prin aceste evenimente, este consolidat renumele Iașului în lumea medicală din România și nu numai.
„Congresul Național de Neuroștiințe va îngloba modalități variate de prezentare: comunicări, simpozioane, workshop-uri, mese rotunde, video-proiecții, e-postere, cursuri. Totodată, va fi precedat de un curs cu diferite subiecte de interes, adresat în principal medicilor rezidenți”, precizează organizatorii.
Totodată, acest eveniment este un prilej pentru ca specialiștii din toată țara să împărtășească din propriile cunoștințe.
„Sperăm ca acest eveniment să fie o nouă ocazie bună pentru amintiri frumoase, prietenii noi, un moment bun și un prilej optim pentru schimbul de cunoștințe. Astfel, putem genera noi idei, concepte, strategii și abilități practice în neuroștiințe, în beneficiul pacienților și prestigiul neuroștiințelor”, adaugă organizatorii congresului.

Adauga un comentariu