Actualitate

Congresul USR, o nouă acţiune de a manipula românii. Se pregătește vânzarea tuturor resurselor României – VIDEO

Publicat: 17 iun. 2023
_____ Vizualizări 13 Comentarii
Congresul USR o nouă acţiune de a manipula românii. Se pregătește vânzarea tuturor resurselor României - VIDEO
Sute de delegați participă la Congresul USR 2023

Astăzi, 17 iunie 2023, Uniunea Salvaţi România a organizat Congresul USR 2023, la Bucureşti. Formaţiunea politică prezintă viziunea şi strategia politică pentru anul electoral 2024.

”Uniunea Salvaţi România organizează în data de 17 iunie 2023 un congres politic, care va reuni 800 de delegaţi din întreaga ţară”, anunţă formaţiunea.

La eveniment participă şi invitaţi din partea ALDE Europe, UDMR, PMP și Forţa Dreptei.

Congresul USR, o nouă tactică de a manipula românii

După cum era de aşteptat, Congresul USR nu este altceva decât o nouă tactică de a manipula cetăţenii români. Discuţiile se poartă în jurul Planului Naţional de Redresare şi Reziliență (PNRR), dar şi cât de profesionişti sunt ei ca politicieni. USR-istii consideră că PNRR este un proiect de ţară extraordinar de bun, însă el în realitate este un dezastru.

Membrii USR şi-au dat seama că românii trebuie lăsaţi fără nimic, iar rezervele şi companiile trebuie privatizate şi vândut tot ce a mai rămas străinilor. Este logic să dea tot celor din afară, dacă multinaţionalele au fost cele care i-au finanţat pentru a ajunge la guvernare alături de PNL. Cetăţenii ar trebui să înțeleagă, acum în ultimul moment, că sunt nişte trădări de ţară care-şi văd doar propriul interes și nu militează pentru bunăstarea conaționalilor.

Din păcate, românii au fost minţiţi, înşelaţi şi manipulaţi. Aceştia au crezut în tineri, în dinamism şi în valorile insuflate, însă USR nu este un partid diferit, ci aceeaşi mizerie ca PSD şi PNL.

USR vrea distrugerea României din toate punctele de vedere

Uniunea Salvaţi România nu vrea nimic altceva decât distrugerea şi vânzarea acestei ţări bucată cu bucată. Românii trebuie să se trezească şi să se gândească că statului român îi trebuie de acum înainte 20 de ani să îşi revină din dezastrul creat în doar câteva luni de guvernare a USR prin PNRR şi alte acţiuni.

Membrii USR au căutat întotdeauna să prăduiască tot prin demagogie şi furt. Unde este acum Dan Barna? L-aţi mai văzut pe undeva? Nu mai este în vizorul publicului, mai ales la câţi bani a luat de la stat şi ce lovituri urma să mai dea în cadrul Ministerului Sănătăţii alături de Vlad Voiculescu. Nu s-a uitat că el cerea miliarde de euro pe consultanță pentru membrii USR.

Acest partid nu ar mai trebui să existe în România, iar oamenii sunt nevoiţi de această dată să aleagă o formațiune în care sunt politicieni care au ca scop sprijinirea ţării, suvernanismul, naţionalismul şi unitatea, fără influenţe din afară.

Formaţiunea politică USR nu a susţinut niciodată familia tradiţională (căsătoria dintre un bărbat şi o femeie), ci a militat pentru alte valori. Ei au distrus sistemul de educaţie şi sunt de acord cu adopţia copiilor de către familii formate dintre doi bărbaţi sau două femei. Aceste lucruri şi le doresc românii?

USR este ruşinea României. La depunerea jurământului, au existat miniştri USR care nu au pus mâna pe biblie. Avem nevoie de atei la conducere, când marea majoritate a românilor cred în Dumnezeu? În anul 2024, românii trebuie să dea la o parte această pată neagră de pe istoria ţării şi să îşi aducă aminte că România este un stat bogat, care are toate resursele necesare, însă sunt date străinilor. Cel mai bun exemplul este petrolul.

Copiii noştri vor ajunge să trăiască într-o ţară fără demnitate şi perspectivă, dacă nu înlăturăm USR şi alte formațiuni la fel de mizerabile. Este obligatoriu să mergem la vot pentru a susţine partidele suveraniste.

Vă aducem aminte faptul că ultimul congres al USR a avut loc în 16 iulie 2022, online, fiind validată alegerea în funcţie a lui Cătălin Drulă. Alegerile au avut loc între 6 şi 10 iulie 2022, putând participa toţi membrii formaţiunii. Preşedinţia USR a fost câştigată atunci, din primul tur al alegerilor interne, de Cătălin Drulă, cu 71,3% din voturile exprimate.

Comentarii
  • Șoșoacă, tu ești? Simioane, tu ești? Ce-mi plac articolele neasumate. Nu bagă netradiționalii bănuți la voi, este?

  • Băi BeZei, cei de la USR au avut mai multă vacanță decât aveți voi școală! Cine vă plătește să publicați aceste articole fără niciun fundament?

  • Completez articolul : Cele 3 miliarde de euro din PNNR care se pierd la capitolul pensii speciale sa fie imputate coalitiei de guvernare PSD si PNL. Au 3 milioane de membri, deci ar veni cate 1000 de euro de fiecare si pensiile speciale pot inflori. Daca simplii membri refuza, suma sa fie imputata parlamentarilor celor doua partide si guvernelor PSD si PNL.

  • Pâi toți cei care mârșâluiau pe strâzile iașului la parada piride –au plecat la congresul piride–uniunea salvați ratați piride–pârinte 1&2,3,4,5––-? ha ha ha ghinion pirideilor

  • De 33 de ani mafiotii PSD si PNL au vandut tot in tara asta: si petrol, si Petrom, si Sidex, si gaze, si paduri (la Schweighoffer) , si fabrici, si terenuri, si banci etc. Doar un t@mpit poate crede ce se scrie in articolul asta platit de PSD, PNL si AUR.

  • Astia de la USR n-au facut niciodata ceva util in toata viata lor. Singurul lucru pe care l-au produs este matreata. Da’ aere in capul lor si tupeu de nu le mai ajungi cu prajina la nas. Toti se cred Mihai Viteazu’, sau cam pe acolo. Is cam dereglati.

Adauga un comentariu